| BogdanRRR a întrebat:

Salut as avea si eu cateva intrebari daca se poate. mai intai sa va descriu problema...


Am 16 ani si 1.69-1,70 m si as dori sa mai cresc vreo 7-8 cm credeti ca as avea vreo sansa?

si mai am o intrebare
eu vara plec la bunici la tara si ma duc la culesc de lubenita si apoi la incarcat stiti cum se incarca lubenita in tiruri se arunca in din mana in mana pana ajunge in tir si as vrea sa stiu daca aceasta practicare opreste cresterea in inaltime vreau sa va anunt ca fac doar vara as putea creste in aceasta perioada?
va rog mult sa ma ajutati
pun aceasta intrebare deoarece si aceasta practicare necesita greutate atunci cand se arunca din mana in mana lubenitele au maxim 10-12 kg dar de 12kg sunt foarte rare in medie de 7-8 kg
va rog mult sa ma ajutati

9 răspunsuri:
| Neworder21 a răspuns:

Http://www.TPU.ro/......165-cm-la/
am aceeasi intrebare. Citeste intrebarea mea, poate gasesti unele lucruri folositoare, la fel precum si raspunsuri.

Eu acum folosesc metoda propusa de JokerV:
"Am cautat si eu tot aici pe TPU, si un baiat a spus sa fac 2000 de sarituri normale pe zis in fiecare saptamana, la inceput nu am crezut ca e cv dar intr-o zi eram plictisit si am incercat si asa am facut toata saptamana. AM LUAT IN INALTIME 3cm! mentionez 3Cm de la 1.72 la 1.75, cand efectuezi sariturile incearca sa faci ori cate 500 ori 1000, deci 2000 de sarituri normal pe zi"

aceasta metoda din cate observ ajuta sa te faci mai innalt:!
1 -ul antrenament: 1250 sarituri in rezultat (a 2-a zi diminneata aveam cu 3 mm mai mult)
2-lea antrenament 2000 sarituri (inca 2 milimetri)
3-lea antrenament: 2100 inca 2 milimetri.
In rezultat 7 milimetri in 3 zile!
(amintesc ca folosesc si metoda mea de a sta atarnat cu picoarele de bara undeva 5 minute pe zi, cu capul in jos, astfel intreaga greutate "lungeste oasele")

(nu este factorul psihologic, deja verificat si am trecut prin asta. mentionez ca sira spianrii o tin la maximum dreapta (nu stau garbovit))

nu stiu precis, dara daca merge asa, ridic la 5000 sarituri pe zi! (500x10)
si 30 minute de stat cu picioarele prinse de bara, cu capul in jos
5 minutx6.

De ce? pentru a avea rolul de accelerator, organizmul intra in asa numita stare de "soc activ"sau mai scurt instinctul de supravietuire va activa rezervele organismului pentru a-l "adapta" conditiilor.
insa nu cred ca trebuie de facut asa eforturi colosale mult timp, pentru ca poate inima avea de suferit, fac o saptamana, apoi pauza o saptamana.

MUlt succes.
p.s. te org mult sa -mi scrii vreun coment aici pe site, daca a ajutat metoda, mai facem schimb de metode, sau luam legatura cumva.

| NoChanceForUs a răspuns:

În medie vei mai crește până la 21 de ani,iar muncitul pe perioada verii nu cred că afectează signifiant creșterea.
Deci vei mai crește de la sine,dar poți spori creșterea și prin dietă,legumele,ouăle, pastele de exemplu conțin multe proteine care sunt numai bune pentru creștere.
Asta nu înseamnă să bagi paste în tine până crăpi, ci doar să mănânci diversificat.

| BombonicaXD a răspuns:

Nu neaparat.Dar daca doresti sa te mai inalti poti face niste sport, nu de performanta

| hellchild a răspuns:

Poti face un sport, cel mai bun e baschetul, insa si inotul te dezvolta.Si nu greutati de 7-8 kg nu iti stagneaza cresterea, mai ales ca sunt date din mana in mana.Si nu numai vara cresti, depinde de fiecare, eu m-am dezvoltat primavara si toamna, alti colegi iarna si toamna, depinde de fiecare.Succes!

| Bogdan1212 a răspuns:

Baschetul daca vei juca 1 luna in fiecare zi mai putin sambata si duminica veio avea o inaltime mai mare

| E8841942 a răspuns:

Deci antreneazăte la bara sau stai întins de o creangă de copac. Iar pepenii verzi te pot menţine tot la aceiaşi înalţime nu te fac mai scund deci agaţăte de o creangă de copac şi stai aşa cît tipm liber ai dar în fiecare zi şi încearcă în timp să stragi în jos ...Succes happy

| maro201 a răspuns:

Somn si alimentatie bogata in proteine si calciu (totusi nu trebuie exagerat cu calciul).

| BogdanRRR explică:

Deci vreau sa spun ca doar asta fac in timpul verii atat nu merg sa construiesc case si mai stiu eu ce sa lucrez cu beton nup
doar astahappy

| BogdanRRR explică:

Vreau doar sa stiu daca aceasta practicare aruncarea lubenitei din mana in mana poate opri cresterea si daca in aceasta perioada pot sa cresc atat as vrea sa stiu va multumesc mult.

Întrebări recente