| marianalexandru348 a întrebat:

As dori sa stiu daca incep sa iau creatina si iau pentru o perioada de o luna apoi nu mai iau, muschii vor reveni la nivelul dinainte de a lua creatina?
Am inteles ca se retine apa in muschi si banuiesc ca daca nu voi mai continua sa iau, muschii mei nu vor mai fi la fel de voluminosi.

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Salut. Pierzi apa retinuta suplimentar, dar nu pierzi masa musculara si nici forta. Vei fi oricum mai mare dupa ce te lasi de creatina decat atunci cand te-ai apucat s-o iei. La mine nu prea a functionat sau nu mi-am dat eu seama, fiind la inceput si crescand de pe o zi pe alta. Cert e ca nu ai cum sa pierzi muschi si nici cum sa fii mai slab decat inainte de iei. Teoretic ar trebui sa fii mai mare daca ai luat x zile/luni creatina si te lasi decat daca nu ai fi luat deloc.

| marianalexandru348 explică (pentru aXy99):

Dar dupa ce nu voi mai lua creatina diferenta va fi mare intre perioda in care luam creatina si cea in care nu mai iau?

Ca volum al muschilor, forta etc

| aXy99 a răspuns (pentru marianalexandru348):

Vei pierde putina apa (cea pe care ai acumulat-o in primele zile/saptamani de cand ai inceput sa iei creatina). Nici nu vei sesiza diferenta.

9 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Nu o sa fie mare diferenta dupa ce nu o mai ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i adevarat, am luat creatina, m-am lasat si masa musculara chiar s-a mai dezvoltat, binenteles daca continui sa faci exercitii si puncând forta la ele, daca nu o sa mai faci da scade volumul muscular, cu sau farã creatina. Creatina te ajuta cu maxim 5% la explozie, intr-un numar putin de repetari, eu nu am vazut nici o diferentã e mai mult mintalã treaba.

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

"eu nu am vazut nici o diferentã e mai mult mintalã treaba."
Asa si la mine, dar toata lumea zice ca-i buna si ca are efecte spectaculoase, unii o camparau cu steroizi laughing
Eu am luat dupa cateva luni dupa ce m-am apucat de sala si cresteam oricum foarte bine, nu mi-am dat seama daca m-a ajutat sau nu. Am zis sa-i mai dau o sansa acum.

| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Singurul efect l-am vazut e ca am baut de obicei cu 1l-1, 5l de de apa mai mult pe zi, in rest e degeaba, efecte spectaculoase la mine are cafeaua si muzica metal, iti dã o adrenalina pe moment.
Am zis sa incerc amoniacul de mirosit, te dai cu capul de pereti, dar o mai las pânã sa incep sa trag pe Nas.laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru aXy99):

Combin-o cu carbo simpli, gen suc de fructe. Eu am folosit creatina de la six star elite creatine, ca avea deja carbo simpli.

Multi fac greseala sa o ia simplu, cu apa sau cu shake-ul proteic.

| aXy99 a răspuns (pentru Cosmin86):

E irelevant. Se absoarbe mai greu, dar tot se absoarbe. Si vorbind de o perioada de timp destul de mare, nu cred ca avea importanta, sa nu mai zic ca de regula o luam cu carbohidrati (nu intentionat).

| zislionelmessi a răspuns:

Din cate stiu eu, masa musculara iti ramane, dar pierzi din forta sau ceva gen.