Dacă te cunoști cu persoana aceea și este de acord să îi faci poză la abonament să poți intra, atunci nu e problemă. Eu așa fac.
Nu este ok, mai ales daca sunt persoane la receptie care cunosc aproape pe fiecare client in parte, atunci vei avea probleme.
De ce zic ca nu este ok? pentru ca poti oferi fara sa vrei un alibi lui Georgel, el a talharit o persoana iar tu l-ai facut sa arate ca la ora 15:20 era la sala
Lasand gluma la o parte, unele sali au politici cum ca cardul/legitimatia acela nu este transmisibil
La sala la care eu mergeam fiecare client era pozat, si apoi cardul se trecea intr-un aparat care citea baza de date, afisand imediat poza fiecarui client in parte, atunci este clar ca vei fi depistat.
Daca mai exista sali in care se merge pe o legitimatie fie ea si cu poza fara un aparat si baza de date, atunci merge smecheria voastra aplicata
Il poti folosi dar te incadrezi la uz de fals, care! daca la receptie este o persoana "lovita in cap" care, il tine pe "NU" in brate si vede tot alb si negru, poate bloca/anula abonamentul si pe tine la politie si din "nimic banal" te alegi sifonat intr-o situatie cu 2 taisuri.
Nu, pentru ca aia de la recepție știu al cui este abonamentul si nu lasă mai mulți pe același abonament