La sala stai MAXIM 1 ORA!
2 ore stau copiii IDIOTI care nu stiu sa se antreneze.
Daca stai mai mult de 1 ora... mai bine te apuci de sah, ala nu mai e antrenament.
Programul e ok, dar 5 zile pe saptamana nu e cam mult?
Eu prefer 3 sau 4 zile, asa am crescut cel mai bine.
Dar daca tu mananci cat trebuie ( sper ca ai 4-5 mese pe zi ) si te odihnesti cum trebuie, poate o sa cresti si cu 5 zile.
Eu am crescut cel mai bine cu 6 zile pe saptamana, lucram o singura grupa pe zi, si reuseam sa o omor foarte bine
Cosmin, am spus maxim 2 ore. deoarece mai fac si cardio si am calculat si timpul in care fac dus. si etc. Imi cer scuze ca m-am exprimat gresit si am dat de inteles ca fac 2 ore antrenament.
In legatura cu mesele da am intre 4-6 mese pe zi + minim 3 fructe si intre 2, 5-3, 5L apa pe zi. Totusi, de ce "poate o sa cresti si cu 5 zile " si nu " o sa cresti cu 5 zile "? In legatura cu proteinele, ce parere ai?
Stai, pe rand.
1. e ok cum te antrenezi si cum mananci
2. la antrenament de 5 zile, trebuie sa ai alimentatia si odihna puse la punct ca sa cresti, multi nu le au si se supraantreneaza.
Evident ca poti creste si cu 6 zile pe sapt, dar incepatorii, care inca nu stiu sa se organizeze ( cu antrenament, alimentatie, etc. ), se supraantreneaza foarte rapid cu 5 zile / sapt.
Scuze, dar nu prea stiu sa folosesc site'ul.
Multumesc mult de raspunsuri.