Ca sa aiba vreo valoare, trebuie sa mananci pe tot parcursul zilei
Trebuie sa ai 4-5 mese, altfel te duci degeaba
LoL, omule nu faci muschi cu proteine, iti distrugi viata poti sa mori, laso moarta proteinele mananca bine, si baga la lopata/betom, sa vezi ce muschi faci, am 1 prieten e, facut tot numa din lucru, si ia-ti o minge pentru mana sa faci, incheietura misto + antebrat, sunt uni, de 3 ori mai mare ca alti si aia mai nefacuti ai bat de se... pe ei sau la skandanberg uite Oncescu nu are muschi are, cap si incheietura buna
Oncescu ia proteine, creatina la greu, e SPONSORIZAT in caz ca nu stiai.
Iti distrugi viata cu proteinele? ai tu CREIERUL DISTRUS de nu stii ce vorbesti
Ai HABAR macar ce sunt proteinele?
"omule nu faci muschi cu proteine"
dar cu ce faci? n'are rost sa mai comentez si prostiile ce le-ai mai scris
Salut! as vrea sa fac muschi. daca mananc la micul dejun alimente ce contin proteine si antrenamentele le fac seara are vreo valoare? adica proteinele se mai descarca in muschi daca dimineata muschii nu sunt ''rupti''? vreau sa mentionez ca sunt de la tara si fac antrenamente acasa, mananc oua si branza in fiecare zi si carne odata la 2-3 zile... ce alimente imi mai recomanzi pentru muschi?
Pai stai putin. trebuie sa mananci alimente cu proteine al fiecare din cele 4-5 mese ale zilei
de ce doar dimineata?
Pentru ca atunci pot...ca la amiaz mananc mancare gatita si nu tot timpul are proteine, poate are dar nu multe.
Nu faci muschi cu 3 mese pe zi. si tu vrei sa faci cu una?
imi pare rau, dar nu se poate
Si tu mananci proteine in fiecare zi. Asa ca nu inteleg de ce esti impotriva lor, cat timp tu consumi zilnic.
Ce-ai mancat azi dimineata spre exemplu? Zi-mi ce si iti calculez cate grame de proteine ai mancat
Prietene daca se poate nu mai calca in categoria SPORT, te rugam noi.
Adica tu mananci in fiecare zi proteine si ne spui noua ca sunt rele si daunatoare? Nu vezi ca te contrazici singur.
Bine ma baga, ce vrei in tine arati bine pana la 30 de ani dupa, o iei la rece, iti pica, carnea in jos,,, o sa vezi tu te lovesti de problema asta
Serios? eu am aproape 30 de ani si nu se intampla nimic
Astea sunt MITURI DEMONSTRATE STIINTIFIC
Tu nu ai citit O CARTE in viata ta, du-te inapoi la sala.
Locul tau e PE CAMP
Poti manca alimente ce contin proteine in timpul zilei, dar trebuie sa mananci "alimente ce contin proteine" obligatoriu si dupa antrenament.si sa ai 5-6 mese pe zi.
E important sa mergi la un nutritionist. Iti spune cum elibereaza anumite alimente proteinele in corpul tau astfel incat sa le folosesti la maxim. Incearca sa te antrenezi la 45 de minute dupa ce consumi carne de vita facuta cat sa o poti mesteca.
AndreeaCr întreabă: