| Necunoscutttttttttttttt a întrebat:

As vrea sa îmi iau o bicicletă și nu știu ce să fac. Sunt in zona de greutate 130-160kg și am buget nedeterminat, de preferat sa fie cat mai ok prețul și cât de mic se poate. Aștept sugestii

"Dau funda!"

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu baga in seama rautatile altora.
Biciclete decente gasesti la second-hand pe dirtbike.ro. A mea e luata de acolo, e una performanta, si am facut livrari cu UberEats mai bine de un an, asta inseamna 2000 de km pe luna cu ochii pe ceas, iar acum plec peste cateva zile cu ea de la Bucuresti spre Yimisoara. Desigur ca am si investit in ea. Si ma tine, desi eu am 105 kg, si mai caram uneori si cate 20-30 de km.
Daca vrei ceva nou, cele mai decente ca pret sunt pe bikexpert.ro. La calitate, cam tot ce am luat componente de la ei a fost de calitate, in plus, daca mergi la unul din magazinele lor, sunt baieti faini care vor stii sa te indrume ca sa iei ceva bun pentru tine.

| cristi202 a răspuns:

A, am uitat. Tu ai avea nevoie de un model de trekking, din acelea ce sunt facute pentru drumuri lungi cu multe bagaje. Sunt sigur ca poti sa gasesti ceva bun pentru tine.

| Dismally a răspuns:

Nu iti este mila de saraca bicicleta sa te urci pe ea la 160 de kg? Iti recomand mersul pe jos.

| siriusblack98 a răspuns:

Zic sa lasi bicicleta si sa iti iei tanc, ca tot ai buget nelimitat.

| AnastasiaK a răspuns (pentru siriusblack98):

Rai mai sunteti...

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Recunosc,vinovat.Aresteaza-ma,pune-mi catusele Anastasia laughing