E bine si seara si dimineata mai ales dupa masa. Incepi cu o distanta mica avansand din ce in ce mai mult
Mai pe seara inainte de masa, dar sa nu fi flamand cand alergi dar nici imediat ce te-ai ridicat de la masa pleci sa alergi, mananci cam cu o jumatate de ora inainte
Cel mai bine e sa alergi ziua dupa masa deoarece se depune mai mult efort! s-au seara e bine si asa deoarece seara pe racoare oricine stie ca ai mai multe energie si inca un mic sfat nu te apuca de porcari precum "vitamine" "steroizi" si restul
Dupa masa..si daca esti baiat trage la fiare daca esti fata alearga dupa masa..sau carate cu bicicleta fa abdomene..ca sa ai conditie fizica.
Mici sfaturi din experienţă)
-când alergi respiră pe nas cât poţi de mult, nu pe gură, aşa poţi alerga mai mult.cel puţin în cazul meu
-nu alerga zilnic, poate doar dacă ai încălţăminte specială, dar îţi forţezi articulaţiile. eu nu aveam încălţăminte specială şi după 5 zile în care am alergat în fiecare zi abia îmi mai mişcam gleznele.
Nu are importanta cand preferi. Si ai grija sa nu alergi imediat dupa ce mananci. Lasa sa treaca macar 2 ore dupa ultima masa pana incepi sa alergi.
Parerea mea dimineata ar fi bine. Pe la ora 8-9 asa este perfect. Pai inainte de asta poti manca un castron cu musli. Succes