In primul rand, vad ca ai 16 ani doar, deci este IMPOSIBIL sa poti juca la jocuri de noroc sau pariuri, pentru ca este Ilegal!
Apuca-te sa studiezi fitablul in urmatorii 2 ani, daca vrei sa joci vreodata.
In ce priveste jucatul si castigatul anterior, cred ca-i doar minciuna, odata ce legal nu aveai cum sa ridci nici un castig, fiindca esti MINOR!
https://www.tpu.ro/......n-prezent/
Joc online pe contul tatei, dacă nu ma crezi îți arăt dovada unde vrei tu, și joc chiar de 2 ani... Doar ca în acești 2 ani nu am învățat perfect echipele, cum am zis și în întrebare... Nu știu multe. Însă le analizez pe stilul meu de amator pe flash score și sa zicem ca bag 10 meciuri pe bilet, 7-8 sunt câștigătoare. Doar ca vreau sa devin mai bun.
Scuza ma ca ti zic dar sunt curios cum ai reusit sa castigi..Atita timp cat esti cu totul pe dinaafara cu Fotbalul! in fine! Cand m-am apucat eu de pescuit habar nu aveam ce i ala pescuit. si ce ar putea sa manace un peste! Aruncam si scoteam undita. si mna mai si prindeam. pescuiam la caterinca!) Cam asa spui tu mai sus!
Daca Tot suntem cu totii in casa! Te sfatuiesc mai intai sa urmaresti emisiunile sportive! Canalele de sport! Si pe acolo vei vede ce au facut echiplele inainte sa intram in cosmarul asta! Nu te as sfatui sa cauti pe net tot felul de site uri! Nu te as sfatui nici sa mizezi sume mari crezand ca si vei castiga sume mari! Nici sa nu care cumva sa crezi ca te poti baza pe castiguri si vei trai doar din asta! Nu Te sfatuiesc sa bagi sume mari., dupa un eventual castig! Dupa prea multe zile de seceta te sfatuiesc sa iei o pauza!
Un singur site iti recomand.
https://pariurix.com/ponturi
Nu sunt chiar paralel, adică sa nu știu ce e ala... Știu foarte bine, știu și unele echipe, joc de 2 ani, însă eu nu analizez ca un profesionist care își maximizează ratele de câștig. De aceea vreau sa învăț cât mai mult, și din răspunsul tău nu am nimic de învățat, decât descurajare. Dacă vrei sa știi fotbaliștii nu au voie sa parieze la pariuri... Eh, pai un fotbalist roman, nu mai știu cum îl cheamă, s-a lăsat de fotbal și s-a apucat de pariuri deoarece câștiga mai mult din asa ceva. Acum întrebarea mea e, ai băgat de foarte multe ori la pariuri încât știi ca nu e o sursa de venit?
Aia care au fost pasionați de mici de fotbal au șanse sa fie buni și la pariuri. Ai nevoie de ani de zile sa urmărești și sa înveți
Joc de la 14 ani, acum am 16. Și dacă nu continui sa învăț normal ca stagnez. De aceea am pus o întrebare