| Annnonim12 a întrebat:

As vrea sa ma duc maine la Turneul de Tenis de la Bucuresti, am vazut ca maine este gratis, intrebarea mea este daca va fi aglomerat si daca au multe locuri pentru spectatori. Si cum este la un meci de tenis? ( n-am fost niciodata big grin)

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Da, in calificari este gratis. Pai cum sa fie, ca un fel de parc in care se afla 3 terenuri de tenis pe care se joaca si inca vreo 6 cred pe care se antreneaza jucatoarele. In timpul calificarilor nu prea vine lumea, poate doar la meciurile romancelor. Vor fi mult mai multe locuri libere decat de luni cand incepe cu adevarat turneul. Ce sa-ti mai zic, e tare frumos acolo, eu am adorat locul ala. Vedeam jucatorii (eu am fost la BRD Nastase-Tiriac Trophy, la masculin) cum treceau pe langa mine, faceam poze, ii admiram indeaproape jucand, totul era ca un vis. Sper sa te bucuri de timpul petrecut acolo. Eu din pacate n-am putut sa ajung. Te invidiez laughing Te sfatuiesc, de asemenea, sa vii cu bautura si cu mancarea intr-un ghiozdan ascunse, preturile de acolo sunt foarte mari.

1 răspuns:
| Ruxandra15 a răspuns:

Tenis,dragoste la prima vedere. Pentru studenti este gratuit si in perioada 13-16 iulie. Depinde de teren. Nu vei vedea jucatoare renumite. Imi doresc sa o vad pe Sarra Errani. Maine sunt meciurile pentru cele care intra pe tabloul principal loceurile 300-1000. Stai si te uiti linistit la meci. Daca iti suna telefonul esti saltat afara. Intra pe siteul brd bucharest si citeste regulile.