Ohh. incearca sa faci home workout/street workout. uita-te pe youtube nu stau sa iti povestesc acum.
dar la mine s-a observat ff bine cu flotarile faceam 200 pe seara dupa care am realizat k faceam o greseala si nu ii dadeam voie muschiului sa creasca asa ca mi-am facut un antrenament(home workout) cu flotari diferite stiluri de abdomene si 3 scaune (faci flotari si te lasi cat de jos poti! )
si au dat roade acum depinde cat de mult te fortezi si cata motivatie ai funda ?
Cat ai facut flotari, o luna? muschii nu apar peste noapte, trebuie sa ai rabdare si sa te tii de treaba, gasesti pe youtube multe programe pe care le poti executa singur dar trebuie si sa te odihnesti ca lumea si mananci ca lumea, multe proteine.
Continua cu flotarile si cumpara-ti apa plata la 5l si faci cu ele ca si cum ai face cu greutatile. Poti sa mai faci paralele (gasesti pe la scoala) si tractiuni la bara pe care bati covorul.
Ca sa se vada diferenta trebuie sa ai rabdare. Nu-ti cresc muschii in doua luni.
Puneti doua scaune.pe unu itiui picioarele(mai exact calcaiele)pe celalalt cu palmele stans.asigurate ca ai o distanta destul de mare intre ele intat sa ai picioarele intinse.si incet te lasi din brete in jos si revi la pozitia initiala. dupa 6 exerciti vei simpti cum lucreaza tricepsul
Ceea ce ai u nevoie se numeste street workout...cauta pe youtube ( asta inseamna tractiuni/flotari si altele)Fa vreun an de street workout si o sa fii f multumit de evolutie.
Atunci ia sfaturi de la sportivi.
masa musculara creste cu greutati mari, repetari putine + multe zile de odihna itnre antrenamentele pentru aceeasi grupa
Incearca aceste melodii : http://www.youtube.com/watch?v=SUudzO_LOoU
Tu ce dracu ai?
QiCKaaTc întreabă: