Du-te in continuare la Karate. La 11 ani nu prea ai cum sa ai muschi evidenti, pentru ca nu este inca dezvoltat corpul, dar poti sa-ti maresti forta. Sunt sigur ca si la Karate mai faceti exercitii de forta, flotari, genoflexiuni, abdomene etc. Parerea mea e sa te tii de sport mai ales daca iti place si lasa antrenamentele acasa. Traieste-ti copilaria nu sta cu gandul la muschi sau la alte prostii. Ai destul timp cand o sa fii mai mare.
Daca faci sala si mananci multe proteine cum ar fi carnea de pasare o sa vezi rezultate cat de curand
La varsta asta nu trebuie sa depasesti masura cu antrenamentele, pentru ca osatura si articulatiile sunt insuficient dezvoltate pentru a rezista unui antrenament intens.Acum respecta programul normal, prin care organismul sa se fortifice si musculatura capata forma.Nu folosi inca alimentatia artificiala, dupa sfatul altora.E bine ca nu-ti plac carnurile grase, nici nu ai nevoie de ele.Foloseste fructe si legume,cat mai multe,in stare cat mai cruda, mierea e foarte buna ca fortifiant. Elimina complet produsele gen,, fast-foo,, si chips, care sunt suprasaturate de grasimi si anihileaza pofta de mancare. Elimina bauturile carbo-gazoase, sosurile pe baza de faina si cremele de cofetarie.
Bre, cu mancarea nu faci muschi, asta e clar. Si la 11 ani ce-ti trebuie muschi? In fine, daca tot vrei, trage de fiare, gen gantere, dar am si eu un prieten care s-a dus la sala si a ramas pitic. Deci, ca sa stii, daca chiar vrei muschi, o sa ramai pitic. Karatele nu prea ajuta in dezvoltarea lor.
Esti complet pe langa, muschii cresc strict de la mancare, NU de la tras de fiare.
Cand tragi de fiare apar micro-rupturi de fibre, care se refac in zilele de pauza si atunci cresc, si CU CE crezi ca se refac? Cu o alimentatie bogata in proteine.
Fiind la karate cand faci exercitiile iti trebuie energie asa ca mananca alimente care au un aport mare de proteine
Ai putea sa ti regim s-a manci fructe si legume si mai poti face ceva sa exerciti in fiecare seara casi flotarile
Heii! Tu esti cam mic la 11 anisori sa ai muschi si am citit intr-o revista ca nici nu e OK treaba asta! Deci, lasa-ti corpul sa se dezvolte cum stie el si cand crezi ca esti pregatit si destul de mare sa mergi la sala si sa faci muschi du-te! Apropo muschii nu se fac peste noapte sau cu mancare, iti trebuie greautati sa ridici si cum ti-am zis, esti prea mic!