| Gangsta43 a întrebat:

Salut as vrea sa stiu daca mai merita banii sa incep tenisul de performanta pentru ca am 16 ani si sunt nebun dupa acest sport ce sa fac? Dau fundita si voturi pentru raspunsuri.

7 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Salut!

Imi pare rau pentru tine, dar e tarziu pentru performanta. Nu cred ca te va lua nici-un antrenor, poate decat daca ai inclinatii sportive deosebite, adica un fizic pe masura, rezistenta, ai tipul somatic necesar etc. Alte intrebari mesaj.

Multa bafta!

| claudiu_4817 a răspuns:

Esti prea inaintat in varsta pentru a face tenis de performanta. ex: noul nr 1 mondial a facut tenis de la varsta de 4 ani novak jokovic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E tărziu ca să mai faci performanță, și eu aș vrea să dau timpul înapoi să mă apuc de un sport precum tenisul...

| Bibishorrrr a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa practici acest sport deoarece ai spus chiar tu ca iti place foarte mult, deci urmeaza-ti visul! dar daca ai o situatie materiala modeste te sfatuiesc sa te antrenezi sngur alaturi de un prieten! Multa bafta! FUNDA?happy

| Bibishorrrr a răspuns:

Funditza?

| DangerLove a răspuns:

Pai...tenisul este un sport foarte, foarte scuuump

nu prea se merita ptc la varsta ta nu ai sanse sa ajungi sa reprezinti tara daca asta iti doresti sau sa ajungi in turnee celebre

de la 18 ani se incep turneele iar tu vei fi doar la inceput decii

succes oricum in ce alegere vei lua :*

| lylyzuzu a răspuns:

Buna faby! Sa sti ca la varsta asta se face mai greu performanta dar daca ai gasit un club la care poti practica este foarte bine, nu rata ocazia si inscrie-te si fa ce iti place, poate cu ambitia si munca pe care le depui o sa iasa ceva frumos si o sa te vedem pe la tv.Multa bafta!