| muschius a întrebat:

As vrea va rog cine e mai profesionist sau stie sfaturi, sa mi spuna cum fac forta, in cat timp, si fara exercitii pentru masa musculara, eu stiu ca n ai nevoie de proteine artificiale, sau altele si nici de masa, nu vreau sa impresionez fetele cu acte de macho, deci va rog, cine stie cam cate seturi de exercitii sa fac, cate zile de pauza saptamanal? Am o haltera are vreo 13 kg, si 2 gantere de 10 kg in total, 5 de fiecare!

Răspuns Câştigător
| euniky a răspuns:

Ciao muschius! nu sunt profesionist... dar iti zic un sfat, aboneazate la o sala cumparati un pachet de proteine dar nu de.alea sa te unfle... faci o zi da o zi nu de sala 3 ore sunt de ajuns pe zi dupa fiecare masa mancata la sfarsit bea un pahar cu acele prafuri(un shake de proteine iti mai pune o masa in plus,"daca tu mananci un pui si nu mai poti desii vrei sa mananci inca unul pentru vitamie.etc cand bei shake.ul iti mai pune un pui in +" ) si dimineata min 20 flotari si abdomene si seara la fel happy
Sper sa te ajute big grin Ciaoo!

3 răspunsuri:
| Flafster a răspuns:

Dobandind mai multa forta, iti va creste in acelasi timp si masa musculara.Din moment ce spui ca ai haltera si gantere, foloseste-te cat mai mult de ele. Ai putea dimineata si seara sa lucrezi cu ce ai acasa si in timpul zilei sa mergi si pe la sala insa nu uita totusi ce e prea mult strica deci ai grija.

| muschius explică:

Nikmadalin, mersi mult, dar eu nu vreau sa fac sala,sorry,n-am prea multi bani,si despre prafuri in niciun caz man,eu sunt incepator, si vreau sa fac forta, in cam 2-3 luni, dar nu multa sa zici ca rup betonul, intelegi?