| IlieFlavius a întrebat:

Aveam o curiozitate de ceva timp, și am vrut să aud mai multe idei despre asta.

1) Poate cineva care nu face sala de fitnes, dar știe lupte și nu este foarte format fizic, să bată pe cineva care merge la sala de forță, bine făcut dar slab în cunoștințe?
Răspunsu" meu este Da.
Eu m-am axat toată viața pe lupte. Deși există sute de stiluri diferite, concep să cred, că degeaba ești făcut dacă nu ai tehnică.
Ideea este în felul următor:
- 1.78, 66 kg, 18 ani, format fizic nu prea.
Uneori m-am omorăt gen că v-ai doamne, nu sunt arătos fizic, dar părerea mea este și va fi că eu mă simt bine în corpu" meu așa cum sunt, oricum mai bine lupte decât sală.

5 răspunsuri:
| Cristian_Mihai_1996_dBS9 a răspuns:

Da este adevărat, tehnica contează mai mult. Dar e bine să ai şi un corp făcut, adică în lupte oricât de bun ai fi mai încasezi câte un pumn, un picioor laughing şi ar fi bine să ai un corp bine făcut pentru rezistenţă şi forţă mai multă.

| Yukidaruma a răspuns:

Contează foarte mult și cunoștințele atunci când te bați cu cineva mai ales dacă ești practicant de arte marțiale respectiv lupte. Dar în același timp, contează și condiția fizică, nu neapărat să ai mușchi dar să ai o oarecare rezistență pentru a putea face față în situații critice. Cunosc persoane care, deși trag zilnic de fiare, habar nu au să dea cu pumnul. Doar pentru că faci sală nu înseamnă că știi să te și bați. Există o mare diferență pe care mulți nu sunt în stare să o priceapă. Abia după ce își iau un pumn în gură încep să realizeze că sala de fitness ajută în multe privințe, dar nu te învață să te bați pe stradă.

| DovleacTurbat a răspuns:

Compari 2 sporturi diferite: fitness-ul si sporturile de contact. Fitness-ul e pentru ati forma o versiune mai buna a coprului tau si atat. Sporturile de contact te-nvata sa te bati si sa te aperi. Trage tu concluziile happy. Sala nu te-nvata sa te bati, muschii nu te ajuta la bataie, un pumn in barba si a picat.

| Louys a răspuns:

Cineva s-a luat de mine, facea sala si era mai rapid decat mine.

L-am lasat lat cu tehnica mea.

Tehnica bate forta, dar trebuie aplicata corect.

| 1231242 a răspuns:

Evident,dar acum depinde si de cel care face sala, nici sa nu fie de 2 ori cat tine, dar ma rog acum depinde de tine pana la urma, parerea mea este ca in mod sigur.