Daca faci sala indiferent daca faci antrenament de forta nu o sa fii mai bun la skandenberg. Stiu un baiat care e bun la asa ceva dar el face flotari multe nu face sala. Flotarile sunt super tari Mai ales ca reprezinta cel mai bun exercitiu pentru coloana
Iti dai seama ca daca el e mai gras corpul lui s-a obisnuit sa fie mai puternic ca sa poata cara sacii de grasime
Concluzie: Baga flotari la greu pana reusesti sa faci muuulte, sute. Nu conteaza cati ani iti ia )
Flotarile cel mai bun exercitiu pentru coloana?
Baga flotari la greu pana reusesti sa faci sute?
Nu stiu unde ai auzit toate prostiile astea. La Skandenberg conteaza mult antebratul, flotarile antreneaza in mare parte tricepsul si pieptul. ( depinde cum le faci). Daca faci flotari nu o sa fii mai bun la skandenberg. Cat despre flotari "cel mai bun exercitiu pentru coloana" nu stiu de unde ai luat-o pe asta.
A zis un doctor foarte foarte bun. Se numeste Calin Margineanu. Nu stau sa caut video pentru tine ca mai am si alte chestii de facut
Flotari pentru skandneberg? Esti COMPLET PE LANGA.
Flotarile ajuta doar la push, o tehnica avansata de skan, care nu e pentru el (la push poti sa-ti rupi cotul...).
Vrei sa spui sa faca IZOMETRIE:
- tractiuni cu incheietura indoita + static hold la 90 de grade
- static hold cu rolling thunder
- rotatori cu centura si discuri
Si, cel mai bun antrenament: skandenberg la un club, cu oameni special antrenati (de preferat cu medalii), 1-2 ore fara pauza, pana cand nu mai poti datorita durerilor de tendoane.
Auzi la el... flotari pentru skandenberg
Pentru ca a facut inteligent.
https://www.youtube.com/watch?v=4hNOHUEnzTM
Daca a facut asa... te pune indiferent de forta pe care o are.
Nu conteaza daca faci tu sala sau nu. Toata ideea de skandenberg tine de forta pe care o detii. Nu te astepta ca daca faci 1 luna sala sa fii Hulk. Daca te-a invins poate avea mai mare forta decat tine, sau poate tu nu tineai corect mana, sunt multe posibilitati.
DOOOPX întreabă:
Andrei16263829 întreabă: