| thunder11 a întrebat:

Salut baieti, fac box de cateva luni si visul meu este sa fiu boxeor, dar faza e ca nu cred ca vreau sa boxez la profesionisti, am facut box in Romania dar de cand m-am mutat in Uk nu am sala unde sa ma duc si sa ma antrenez, aveti ceva idei ce as putea sa fac in privința asta?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 14 anisori este mai important sa mergi la scoala sa inveti, decat sa cauti sali de box si sa petreci timp inutil acolo.
Ia de invatat engleza, ca ai pierdut oricum 1 an cu mutatul asta.

| thunder11 explică (pentru Violleta2022):

Si cu ce ma ajută a scoala in viata? cu o diploma si cu un job la care o sa ajung sa urasc ca ma duc, nu zic ca nu e bine sa te duci la scoala ca totusi te ajuta a cu ceva dar visul meu nu este sa lucrez la un job normal si sa traiesc o viata normala, am fost nascut intr o familie saraca si nu mi am permis foarte multe lucruri care alti copii isi permiteau si ce o sa fac acum? sa lucrez la un job si sa platesc taxe si impozite la banca sa ajung sa nu mai am de unde sa le platesc si toata viata mea sa depinda de altcineva?

| Violleta2022 a răspuns (pentru thunder11):

Scoala te educa si te ajuta in viata sa nu ajungi pe strazi cersind sau spaland wc si curatand canalizari.
Cu atat mai mult fiind nascut intr-o familie saraca sa ai ambitie sa ajungi ceva in viata nu sa te tarai prin gunoaie si sa fii mai sarac decat sunt ei.
Esti tare micut si dupa cum gandesti nu prea ai tu minte, dar sfatul meu este s apui mana serios pe carte ca doar aia te va ajuta sa faci bani in viata si sa ajungi un om important!

| Cosmin86 a răspuns (pentru thunder11):

Sunt si job-uri foarte bine platite, cum ar fi in IT spre exemplu.

| thunder11 explică (pentru Violleta2022):

Scoala doar te educa, daca vrei sa ajungi ceva in viata aia depinde de tine nu de scoala, decizia e in mainile tale faci ce vrei cu viata ta, scoala nu te ajuta mereu mai ales scoliile din Romania adica hai sa fim seriosi scoala nu te invata nimic despre bani, cum functioneaza banii sau cum sa iti controlezi cheltuielile etc etc... scoala niciodata nu o sa mentioneze vorba "patron la o firma" ei doar o sa zica "angajat la o firma" pentru ca daca toata lumea ar fi bogata nu ar mai muncii nimeni si totul s ar duce de rapa in societate de aia trebuie sa te educi singur, sa fii destept si sa nu fii o oaie sa asculti de guvern si cu munca si interes o sa ajungi ceva in viata

| Violleta2022 a răspuns (pentru thunder11):

Scoala te educa daca mergi la cursuri si inveti, ca altfel nu te ajuta, dar fara scoala esti un amarat de gunoier, sau maturator pe strada. Tu asta vrei sa ajungi?
La ce-ti foloseste boxul? Capul lovit pana ajungi sa ai cheguri de sange pe creier, ori nebun mental de la atatea lovituri in cap, nu mai spun de ochi umflati, nas si pometi sparti, maini rupte, samd.
Nu as recomanda boxul nimanui, fiind un sport pentru saltbatecii din padurea amazoniana, nu pentru lumea civilizata. Practicand boxul de performanta ajungi la 30 de ani terminat, de la miile de lovituri in cap.

Pune mana serios si invata ca te destupi la creier si poti ajunge orice, de la un simplu angajat la patron, daca te duce mintea si ai cunostinte economice si financiare.
Am facut o facultate si practic meseria de peste 30 de ani, ba chiar am ajuns patron ca am propria firma in occident unde am angajati.

Deci, fara carte NU ai parte!

Răspuns utilizator avertizat