| Nat133 a întrebat:

Salut/Buna cine citeste acum, am si eu o intrebare... Daca sunt foarte slab si m-am apucat sa fac flotarii la inceput faceam 10-30 flotari dupa am trecut la 30-60 si dupa 100-150 si acum fac 200 de flotarii zilnice imi pot imbunatati bratele?

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Asta inseamna ca vrei sa ti se dezvolte masa musculara. Flotarile sunt pentru rezistenta musculara, la fel si orice alt exercitiu la care faci multe repetari. Pentru a-ti creste volumul muschilor ai nevoie sa faci genul de exercitii la care nu poti face multe repetari (maxim 8-10). Poti continua si cu flotarile, insa ai nevoie de greutate adaugata. Masa musculara creste cand maresti greutatea, nu numarul de repetari. De asemenea, trebuie sa ai grija la alimentatie, in special sa te asiguri ca incluzi necesarul de proteine in ea.

6 răspunsuri:
| Nat133 explică:

Am inceput de aproape o luna

| AnastasiaK a răspuns:

Sa-ti imbunatatesti bratele insemnand ce? Forta? Masa musculara? Rezistenta musculara?

| Nat133 explică (pentru AnastasiaK):

Gen sa nu mi se mai vada ca le am slabe sa mi se face ceva muschi

| Nat133 explică:

Nu chiar... fac 10 flotari dupa 1 min alte 10 flotari, acum, inainte faceam 30 si faceam o pauza de 7-9 min

Nu conteaza sa se vada doar muschi sa nu mai para bratele ca sunt slab

Eu flotarile le fac noaptea pe la 01:00 - 03:00 daca macanct o banana sau ceva un frunct inainte sa incep sa fac flotarile, e bun?