| Sulty_Mihai_1986 a întrebat:

Cam cate flotari ar trebui sa fac pe zi pentru a se vedea diferenta pana la sfarsitul verii? Conteaza daca le fac pe toate de-odata sau 20 acum, 20 mai tarziu?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Atunci fa exercitii pentru brate... flotarile lucreaza 70 % piept si putin triceps+deltoid posterior.

Biceps:

- tractiuni cu mainile lipite ( palmele spre tine )
- flexii cu gantere

Triceps:

- flotari la paralele ( unde ai tot corpul in aer ), si FARA sa te apleci in fata, ca sa nu lucrezi piept mai mult
- impins cu haltera, priza ingusta
- extensii cu bara Z

La toate alegi o greutate cu care sa NU POTI peste 8 repetari. Cand poti peste, maresti greutatea.

Pentru muschi se mareste greutatea folosita, NU numarul de repetari.

p.s.: cate fripturi mananci pe zi? Ca muschi doar cu exercitii, fara o alimentatie bogata in proteine, sunt doar aberatii de copii mici.

10 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. de ce doar flotari? vrei doar piept si triceps, restul grupelor nu te intereseaza?

2. De ce "pe zi"? Muschii cresc in zilele de pauza.

| Sulty_Mihai_1986 explică (pentru Cosmin86):

As vrea sa imi dezvolt in primul rand muschii bratelor... Ai niste sfaturi bune? Sau un program pe care as putea sa il urmez?

| RAY a răspuns (pentru Sulty_Mihai_1986):

Https://www.youtube.com/watch?v=4tIbpaazz2E
cumpara 2 gantere si baga culturism acasa

| Sulty_Mihai_1986 explică (pentru Cosmin86):

Fripturi? Nu mananc chiar fripturi, dar la orice masa mananc si o bucata de carne

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sulty_Mihai_1986):

Ideea e ca pentru a-ti creste muschii ( si a nu te plafona rapid ) sa ai 2 grame de proteina / kg-corp zilnic.

La mine asta se traduce in 2-3 piepti de pui + 1 peste + 3-4 oua pe zi. ( + fructe, carbohidrati - orez, cartofi, mazare, etc. -, nuci, migdale, caju ).

| aXy99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Fripturi? O spui de parca ar lua proteine numai din carne laughing

Lapte, oue, legume!

| Cosmin86 a răspuns (pentru aXy99):

Am zis ca exemplu. Si am adaugat si legume, oua, etc.: : 3-4 oua pe zi. ( + fructe, carbohidrati - orez, cartofi, mazare, etc. -, nuci, migdale, caju ).

Citeste si al doilea raspuns.

| aXy99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ai dreptate, scuze, l-am omis. Dar vezi ca ouale au destul de multe grasimi. Dintr-un litru de lapte poti consuma 33g proteine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sulty_Mihai_1986):

Atunci fa exercitii pentru brate... flotarile lucreaza 70 % piept si putin triceps+deltoid posterior.

Biceps:

- tractiuni cu mainile lipite ( palmele spre tine )
- flexii cu gantere

Triceps:

- flotari la paralele ( unde ai tot corpul in aer ), si FARA sa te apleci in fata, ca sa nu lucrezi piept mai mult
- impins cu haltera, priza ingusta
- extensii cu bara Z

La toate alegi o greutate cu care sa NU POTI peste 8 repetari. Cand poti peste, maresti greutatea.

Pentru muschi se mareste greutatea folosita, NU numarul de repetari.

p.s.: cate fripturi mananci pe zi? Ca muschi doar cu exercitii, fara o alimentatie bogata in proteine, sunt doar aberatii de copii mici.

| Jo17 a răspuns:

Nu numai flotari. fa si alte exercitii fizice