| Ggmuschi1 a întrebat:

Când aveam "ziua de push" obișnuiam să fac o sumă considerabilă de flotări, dar la fiecare repetiție auzeam niște mici trosneste în umărul meu stâng. Dacă imi lasam greutatea mai mult pe partea dreaptă acel trăsnet nu se mai auzea și nici pe parcursul zilei nu îl auzeam. După cam o săptămână de pauză, când am încercat să execute o serie de flotări, nu am putut executa decât jumătate de flotare din cauza durerii.
Durerea este în partea superioară a mușchilor frontali ai umărului.
Țin sa mentionez ca nu m-am antrenat niciodată fără încălzire.
As vrea să aud o părere înainte de a merge la medic.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E de la vreun tendon, umarul are destul de multe tendoane sensibile, de-asta te poti accidenta usor. O sa se refaca singur, nu prea ai ce sa-i faci, decat cel mult sa dai cu o crema de incalzire (gen puterea ursului).

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si daca faci flotari intr-o mana cum se simte umarul respectiv? Sau nu poti sa faci, ca-ti cedeaza umarul?

| Ggmuschi1 explică (pentru Cosmin86):

Nu simt umărul ca și cum ar ceda, doar ca simt o durere mare. Am luat o pauză în ultima perioadă și azi "l-am probat puțin", dar nu am mai simțit o durere asa de accentuată.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ggmuschi1):

E de la vreun tendon, umarul are destul de multe tendoane sensibile, de-asta te poti accidenta usor. O sa se refaca singur, nu prea ai ce sa-i faci, decat cel mult sa dai cu o crema de incalzire (gen puterea ursului).

| Whitesnake99 a răspuns:

Te-ai rupt la vreun impins? Mai pateam si eu la orizontal din cauza executiei proaste...coatele cat mai pe interior, stranse. Nu mai face zi de push...Fa piept/biceps, spate/triceps, umeri, picioare/abdomen. Daca bagi 4 zile.

| Ggmuschi1 explică (pentru Whitesnake99):

Nu cred ca m-am rupt, deoarece le faceam în seturi destul de lejere cu pauză între ele. Și nici nu ma forțam prea tare să fac o mulțime de execuții.
Când le execut ma concentreze pe formă, având coatele la un unghi de cam 30° de corp. Problema e poate ca ma las prea jos, atingând cu pieptul pământul.