SI eu cand eram mic imi placea wwe si eram foarte fan jeff hardy si batista si vroiam sa ma fac wreslar ca tine dar m-am uitat la un film de lupta ( the wrestler ) se numeste filmul acolo iti arata ca daca te faci superstar wwe o sa mimezi foarte bine si o sa faci multi ani de antrenament pentru a putea arata manevrele reale si sa stii sa faci manevre dar eu te sfatuiesc sa mergi in viata si sa uiti de wwe si daca vrei sa fi luptator uitete la mma sau la ufc pentru ca acolo sunt in totalitate adevarate si batista a zis cand s-a retras ca el a facut mma si acolo este adevaratul spectacol ( lupta ) dar eu te sfatuiesc sa faci daca iti place asa de mult wwe poti sa il faci dar sunt vreo 6-7 ani de experienta asa ca daca vrei sa te lupti du-te la mma! iti urez noroc in continuare si bafta! fundita?
Parerea mea e ca e o pierdere de vreme. oricum cele mai multe manevre sunt trucate, pai ia gandeste-te, sa iti dau eu un scaun in cap si tu sa te mai ridici de jos...nimeni nu rezista... mai bine ai face altceva, (e doar parerea mea) dar daca e visul tau apuca-te, eu vreau sa fac pk, mai am de munca, abia 3 saptamani, abia imi pregatesc corpul, multi imi spun ca e pierdere de vreme dar nu e asa, si chiar daca ar fi.pentru mine nu ar conta. mie imi place si asta e cel mai important lucru. asa fa si tu, daca tie iti place nu ai decat, nu te lua dupa noi daca spunem ca nu e bine sau.stii tu, bafta
Toate manevrele sunt trucat. nu doar unele
Inseamna ca nu stii wrestling daca zici ca toate manevrele sunt trucate.
Salut! si eu sunt un mare fan de wrestling, ce spun cei de aici ca nu e pe bune nu stiu ce spun, cei 70.000 de americani care cumpara bilete si de 10.000 dolari/pe show stiu asta.In Romania inca nu s-a deschis o scoala de wrestling dar sunt proiecte.Acum cu, criza asta sunt slabe sanse sa se deschida in viitorul apropiat. Sfatul meu e sa nu renunti la visul tau,si sa nu lasi pe nimeni sa te convinga sa renunti pentru ca E VISUL TAU. Apucate de MMA, foarte multi wrestleri profesionisti s-au apucat mai intai de MMA apoi au trecut la wrestling, si apoi cand apare o scoala de wrestling te apuci de wrestling.
E un face treaba asta cu raw sau wwe uitate unpic la ufc si ai sa vezi acolo ca dintr-un pumn ildobori pe cand la wrestling. dai si cu scaunu cu ce vrei nu pot zice au si cevaadevarat dar foarte putin daca iti plac luptele uitate la ufc recomand
Pentru a fi wrestler iti trebuie un mare talent
eu as alege tna-ul deoarece este mult mai real si nu iti trebuie mult talent actoricesc iar manevrele sunt de departe mai spectaculoase iar wreslerii mai buni. deci daca vrei continua cu wrestlingul funda?
tudorboy_8929 întreabă:
Cipi_3119 întreabă: