Salut.
E bine ca se umfla. Inseamna ca ai muschi. Definirea vine prin eliminarea stratului de grasime de deasupra si prin marirea masei musculare.
Pentru ca nu ai muschi daca pui o asemenea intrebare.
Asta e intrebare de copil mic si firav... esti cumva la liceu?
Pentru ca ai doar 1 luna de cand te-ai apucat de sport si nu ai cum sa vezi rezultate, atat de devreme.
Depinzand de o dieta stricta si munca serioasa cu greutatile si masinariile de la gym, rezultatele se pot vedea in 6-12 luni.
In ce priveste incordatul muschilor, toti ii avem, cand ne incordam
Nu am o lună vtm, când am pus întrebarea mă refeream la mușchii aia striați, de se vad dungi pe ei, nu știu cum să explic, forme am, dar nu am dungile alea pe muschi
Am mai pus întrebarea și din cauză că unii mă acuză că am băgat ulei (synthol), dar sunt 100% natural
Dupa cum vad, tu abia ai terminat clasa a 9-a, deci inca esti copil, abia intrat la pubertate, cand muschii abia acum cresc si te dezvolti.
Ia de mananca serios si fa un sport, ca la anii tai sala nu-i recomandata, ci un sport care te dezvolta armonios si sanatos.
Da,am făcut sala de la 14 până la 15 ani, de la 15 până la 16 m -am lăsat, acum vreau să mă apuc iar, și mi-a venit inspirata idee sa pun întrebarea asta , m-am gândit că poate fi și din cauză că nu am mai făcut 1 an...