Tu nu ai cui te lauda, asa-i?
Dar la invatat ce note ai? Cu alea nu te lauzi?
Ca alea sunt mai importante, decat datul cu pumnul in pereti, pari sau mingii.
Observ că ai o gândire arogantă si slabă.
Eu practic sport de contact (arte martiale.) dacă nu sti ce să raspunzi nu o mai fă!, faci asta doar ca să fi in topul TPU ))))))) nu mai vorbi aiurea, ceaw
Serios? Gandire "aroganta si slaba", asta este doar ce poti scoate din tine?
In cazul asta, nu pot sa te evaluez decat ca: " pumn de fier si... creier lipsa".
Aparatul ala e o prostie, masoara forta cu care impingi, nu cu care lovesti. nu masoara impactul la suprafata, ci doar cat il impingi. Irelevant.
Păi normal, tu când dai cu pumnul nu contează viteza impactului?, daca te misti ca melcul mai ai forță?
o masina care se izbeste de un copac cu 10KM/H nu are mare pagubă pe când una care merge cu 200KM/h se face praf, nu t-se pare normal să masoare forta cu care impingi (VITEZA IMPACTULUI X FORTA? )
Mai importanta e forta de impact la suprafata.
oricum aparatul ala e pentru cocalari, sa fim seriosi, nu o sa vezi niciodata un luptator adevarat ca foloseste asa ceva.
Actually, chiar Andrei Stoica a folosit zilele trecute asa ceva cand a fost in Amsterdam la extragere. Bineinteles ca nu te antrenezi la aparatul ala, dar nu cred ca daca te joci un pic cu el ai devenit automat cocalar.
Eu am văzut Plus ca aparatul este omologat. (sunt aparate identice la w.k.f, u.f.c. etc.)
Atunci e oarecum ok
GabytzaDoolce întreabă:
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: