| Liviu321 a întrebat:

Ce părere aveți despre cantarele cu analizator corporal? Credeți că sunt o investiție bună în sensul în care acestea indică cat de cat corect sau sunt doar strategii de marketing?

Răspuns Câştigător
| zilog a răspuns:

Eu sunt electronist am analizat un asemenea obiect
din punctul meu de vedere mai bine mergi la vrăjitoare
pentru ca ala face doar niste calcule matematice simple
de exemplu ia in consideratie inaltimea
greutatea
si cat de permeabil esti la trecerea curentului electic prin tine
sau a undelor infrarosii emise de niste leduri cu infrarosu
masoara
adica numara cate nano secunde dureaza din sunca ta untura ta
sa se intoarca acele unde de infrarosii

sau trebuie sa stai cu talpile goale si mainile puse pe niste electrozi prin care baga curent electric si vede ce rezistenta ai tu.

MAI BINE TE IEI DE MERS 14 KM PE JOS IN FIECACE ZI CU PICIOARELE TALE
nu cu autobuzul
ci mers normal
14 Km in 5 ore in prima zi
apoi tu trebuie sa ajungi sa poti sa mergi 14 km in 2, 5 ore

5 răspunsuri:
| Vântulalb a răspuns:

Intreaba-te asa ca si mine: de unde stie cantarul ala daca tu ai mai multa masa osoasa sau mai multa grasime, fara sa "vada inauntru"? E clar ca e doar marketing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt date corecte. In cel mai bun caz sa fie pe aproape. Daca te intereseaza totusi evolutia in ce priveste procentul de grasime, muscultatura sau alti parametrii, cel mai usor se verifica cu oglinda!

| Chetniks a răspuns:

Cantarul imi arata 32% body fat iar aparatul 15, 2%.
https://i.imgur.com/NAcxKm9.jpg
Si nu vorbesc de cantar de 50-100, ci unu de firma.

| zilog a răspuns (pentru Chetniks):

Nu ma ajuta poza de la bon!
pe mine ma intereseaza poza de la acel cantar sa vad cum arata ce vel de electrozi are sau prin ce fel de tehnologie afla el cata unura ai pe tine

pentru ca iti zic eu cum fac majoritatea cantarelor
ia incerca o data sa fii foarte uscat pe maini prima data si pe picioare daca te pune sa te descalti si sa calci descult ep niste bucati de metal lipite pe el
si fa o masuratoare asa foarte bine sters pe maini sa nu ai picatura de umiditate
APOI FA ACEEASI MASURATOARE DAR UD CU APA IN CARE AI PUS SARE ca sa simulezi transpiratia
ca si cand ai fi transpirat
si sa vezi ca la prima masuratoare o sa iti zica ca esti ditamai obezul
si la cea de adoua masuratoare cand vei avea apa cu sare pe maini si pe picioare gata iti va spune ca trebuie sa mai pui ceva grasime pe tine
totul este o vrăjitorie un fel de dat in bobi.

Dacă chiar vrei să aflii ceva mai concret ar trebui un aparat stil RMN exact cum este rmn-ul caare face radiografie la nervii de la creier sau coloana vertebrală care sa îti facă o scanare exact cu acel aparat cu care se face RMN-ul și ăla îti va spune un rezultat mai apropiat de realitae.

| Vântulalb a răspuns (pentru Chetniks):

Nu conteaza.
De firma sau nu, tot cantar este, nu analizor de sange, grasimi, CT, etc

Întrebări similare