| NoName321028 a întrebat:

Salut! Ce parere aveti despre carnea de pui, porc sau vita prăjită cu unt nu in ulei? Este ok pentru dieta? As vrea sa slăbesc și nu știu dacă este ok sa prăjesc cu unt. Stiu ca in general prajeala nu este buna dar ma gândesc dacă cu unt este mai ok?

9 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Dacă vrei să slăbești poți să prăjești carnea într-o tigaie specială fără ulei, și nu se lipește, ii zice grill. Totuși, vorbim de câteva grame de ulei, la 3 grame 27 de calorii se pierd. Mâncăm zilnic tot felul de prostii fără să ne gândim la cât de multe calorii au, spre exemplu un croissant de 100gr are 500 calorii... Sau o înghețată 300 calorii sau o banană 70 calorii laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dieta si carne prajita nu au ce cauta in aceeasi propozitie.

| NONAMEANY a răspuns:

Daca ai unt de casa, de la vaca ta de la stana, acela este bun in tigaie deoarece nu contine chimicale si asa poti si slabi si sa safurezi o friptura chiar super buna.

| Dismally a răspuns:

Si care e diferenta dintre prajit in unt ori ulei? Daca vrei dieta - carne de pui si fiarta nu parjita...

| RobertMoon a răspuns:

Fa-o pe grill, nu pot sa cred că în 2021 lumea inca mai mănâncă carne prăjită.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu, deloc. Vrei sa slabesti, elimina vita, eventual si porcul, si gateste LA GRATAR. Atit.

| darrio2007 a răspuns:

Cand spui carne de porc, unt si prăjeală aia nu se numeste dietă.

| ruddy a răspuns:

Gateste la Grill / Cuptor. Daca chiar vrei prajita carnea de porc si vita o poti pune in tigaie fara unt sau ulei, deoarece se prajeste in grasimea propie.

| Sara2 a răspuns:

Încearcă dieta keto. Important e cum combinăm alimentele și ce mai mâncăm pe lângă. Dacă ți-e greu să renunți la carnea prăjită, dieta keto ar fi pentru tine