| claudiuever a întrebat:

Ce parere aveti despre Milk & egg bar? M-ar ajuta sa stiu cat de sanatos este, daca are efecte asupra dezvoltarii musculaturii si care ar fi cantitatea maxima pe care o poti consuma si ce efecte negative ar avea daca s ar depasi aceasta cantitate! Orice info. suplimentara este binevenita!
Cel mai complet raspuns primeste FUNDAwinking

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Nu e nimic in neregula cu el, adica e 'safe' sa-l consumi, ingredientele sunt ok. Insa daca te intereseaza ca supliment pentru masa musculara, nu e asta cea mai buna alegere.

7 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Este un Gainer cu proteina din ouă si lapte. Cam ce efecte iti creează tie laptele si ouăle când le consumi? Bar? Adica baton? Iei in functie de alimentația ta, cu ele doar compensezi ceea ce nu poti atinge din mâncare. Ca e vorba de 1 sau 5, e problema alimentație tale. Nu exista efecte adverse.

| AnastasiaK a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Cred ca se refera la batonul de la redis, nu la gainer. Am eu un 'feeling', desi sper sa ma insel :))

https://www.redis.ro/en/proteic-bars/27-milk-egg-bar.html

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru AnastasiaK):

Greseala mea. Unu' din putinele de la redis care n-are aspartam. Da compensează cu restul' de slabuta calitate. Macar o stevie in locul malitolului laughing Anastasia, ce nume frumos :3

| claudiuever explică (pentru AnastasiaK):

Si deci ce e in neregula cu acest baton nu de alta dar gustul e bun si ca sa stiu ce sa fac mai departe laughing)

| claudiuever explică (pentru AnastasiaK):

Eu il mai iau dupa antrenament sa tina de foame oricum am 17 ani mi am propus sa mai astept pana pe la 20-21 si apoi vad ce fac cu proteinele

| Cosmin86 a răspuns (pentru claudiuever):

E bun ca atunci cand ti-e foame intre mese sa nu bagi "junk". Decat sa bagi vreo mizerie de la supermarket, mai bine bagi un baton de genul.

Cam asta e singura lui utilizare big grin

| CuTupeu a răspuns (pentru claudiuever):

Te ai decis ce faci cu proteinele?

| AnastasiaK a răspuns (pentru claudiuever):

Nu e nimic in neregula cu el, adica e 'safe' sa-l consumi, ingredientele sunt ok. Insa daca te intereseaza ca supliment pentru masa musculara, nu e asta cea mai buna alegere.