anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre noul selectioner germanul Christoph Daum? Va deranjeaza faptul ca este un drogat si umbla la prostituate, are un trecut mizerabil, revoltator? De când tot citesc si ma uit la el, ma iau fiorii si imi vine sa vomit. Sincer eu nu stiu ce sa cred, sunt furios si debusolat! Incerc sa vad partile bune dar... greu, nu vad decat un viitor intunecat, un orizont in ceata. Sper totusi sa fie totul OK, sa devenim o echipa buna, Nationala Romaniei, iar trecutul sa ramana in urma. Ne-a trebuit antrenor strain si uite peste ce dam.

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Pana la urma, trecutul e trecut. Daca face treaba buna la echipa nationala, poate sa faca ce doreste in timpul liber. Palmares are, sa vedem cum se descurca cu jucatorii nostri.

| Drimmero a răspuns:

Jucatorii nationalei noastre sunt diferiti fata de Naum? Are mentalitate germana indiferent de situatie, stie sa-i tina din scurt pe jucatori!

| Kaℓi a răspuns:

Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc.

| BuxyAmstaff a răspuns:

Daca isi face treaba cum trebuie, nici nu mai conteaza trecutul sau ce face in timpul liber

| Galezu11 a răspuns:

Nu o va duce mult la nationala, sunt sigur de asta, degeaba avem antrenor bun daca lotul e de rahat. Poate venii si Jose Mouriniho, Romania n-are jucatori de valoare.
In ceea ce-l priveste pe Daum, trecutul sau e rusinos, dar totusi sa speram ca nu ne facem iar de rusine cu el.