Ai perfecta dreptate si sunt in totalitate in asentiment cu tine. De la jucatori si antrenori, la echipe si pana la patroni, totul s-a schimbat. Imi aduc aminte cu nostalgie de acele vremuri. Vedeam meciurile cu placere, nu exista prostia asta de play-off, iar, predominant, pe teren erau romani.
Si mie mi se pare o prostie asta cu play-off, am citit cândva cam ce inseamna, dar tot nu am prea inteles, adica pare un fel de umplutura, de genu : hai sa mai facem inca ceva. Din cate am inteles se va renunta la acest sistem. Acum când s-a jucat Steaua - Dinamo nu s-a jucat pentru campionat, ci pentru play-off. Adica practic marele derby se joaca de,, 100 ori" intr-un sezon.
Toti patronii din fotbalul romanesc au tras echipele in jos, absolut toti, la capitolul asta nu prea s-a schimbat nimic.
Ai dreptate, e o prostie cu play-off. Pe teren erau numai romani, echipe sunt de doi lei. Fotbalul romanesc e deja mort, au tras echpele bune in jos, imi aduc aminte de acele vremuri nu ca acum cu prostia de play-off.
O sa revina daca se investesc in tineri, nu in bosorogi. Romania a avut, are si o sa aiba talente foarte bune, dar cand ajung cu bani in mana se duc pe rapa. Cum s-a intamplat cu Maxim, ce jucator era la Craiova, ce talent avea, si cand a ajuns la Stuttgart s-a dus, acum freaca banca… Chipchiu si Andone mai misca ceva in vest, in rest, bate vantul. Daca ar face Becali ce face Gica Hagi cu Viitorul, FCSB(Fac ce spune Becali) era din nou in EL, CL. Oricum la anul sper sa vad din nou Astra in EL, si poate si Viitorul. Sper sa ramana Sumi la Astra, sau sa se duca la Viitorul si Hagi sa se duca la o echipa de valoare, gen At. Bilbao.
Păcat. Îmi aduc amine devremurile bune ale fotbalului românesc, CFR Cluj, Steaua, Dinamo, Rapid şi alte echipe cu care nu puteam mândri şi noi în Europa si Champions League. Din păcate, în momentul de față, mi se pare că fotbalul românesc este aproape mort, din păcate. Toată lumea aleargă după bani, nimeni nu mai pune pasiune şi suflet în sport. La liga 1 nu m-am mai uitat de cel puțin 1 sau 2 ani, din păcate, nu mai ai ce să vezi. Doar la meciurile din EL şi UCL mă mai uitam.
Da. Si eu ma mai uit doar la El si UCL.
Tot vreau si eu de cateva ori sa ma mai reapuc sa ma uit la Liga I dar practic n-ai cu cine, ce vedea, asa cum ai spus,, fotbalul românesc este aproape mort". Tot imi zic, imi propun hai sa ma uit, sa ma intereseze si Liga I dar nu tine. In plus ca meciurile se dau doar pe anumite programe, si daca nu esti abonat la Digi de exemplu, adio si pe net, merg asa cum merg... asta e. Am ajuns sa fac doar atat citesc stirile din sport si ma mai uit din când in când peste clasament.