| Adrick a întrebat:

Ce parere aveti! In UCL cine va cistiga REAL MADRID sau Barcelona?!
meciul va fi marti la ora 21:45!
eu tin cu REAl insa sansele sunt minime dupa 1 meci! sad

Răspuns Câştigător
| ZEU93 a răspuns:

E foarte greu dar daca mourinho se trezeste putin la realitate si scoate jucatorii din aparare poate avem sansa la castig big grin eu vreau sa castig real madrid tin cu ea de la 7 ani forta real o sa pun pe ea si la pariuri, risc si de obicei pun la sigur dar e echipa mea si vreau sa am icnredere in ea

9 răspunsuri:
| Darion a răspuns:

Eu mizez pe o victorie a Realului.insa e foarte greu sa se si califice plecand de la 0-2 ai vazut in cupa ca abia prin minutul 106 a marcat Real un gol.

| George8686 a răspuns:

Greu. As paria pe Barcelona. Totusi e meci greu.

| dodo1001 a răspuns:

Si eu tot cu REAL tin, dar o spun pentru ca asta va fi: barcelona se califica si dupa parerea mea va lua si trofeul.

| iuliano_8715 a răspuns:

Este imposibil mai ales ca ramos si pepe nu joaca barca va castiga si meciul din retur sigur scorul meu 2-1 mesi si pedro parerea mea si tot barca va castiga ucl o bate pe manchester cu 3 la 1 :p

Răspuns utilizator avertizat
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Să nu uităm că se joacă pe Camp Nou, nu multe echipe castigă acolo

| SecretLover10 a răspuns:

Sunt 90% sigur ca Barcelona ajunge in finala.Real are ff mici sanse sa treaca dupa meciul tur.Deci,numai bine. Funda?

| jean4 a răspuns:

Eu vreau Realul sa castige si de ce nu si sa se califice, Dar la Barcelona acasa eu zic ca va fi foarte greu. Daca il mai baga pe Ozil sigur nu va bate pe Barca, nu stiu de ce nu il baga pe Benzema. Barcelona - Real 0 - 1.

| Junko a răspuns:

Barca clar! dar Mourinho a grresit prima mansa, stand la cutie si asteptand sa contraatace nu ai cum sa bati Barca! 1-o Barca gol David Villa!winking