| XTek a întrebat:

Ce păreri aveți despre produsul Gainer Pro Muscle House?
Eu doresc sa îl iau pentru creșterea în greutate. Mersi!

Răspuns Câştigător
| Wheizii a răspuns:

Sa nu iei nicioadata mass gainer, ai citit vreodata ce scrie pe eticheta, de banii aia poti sa iti iei mancare buna nu zahar cu praf de copt la cutie. Daca stii engleza uita-te aici https://www.youtube.com/watch?v=7CfFSUUS8HM

| XTek explică (pentru Wheizii):

L.am lăsat... Prostia mea că nu m.am informat mai bine înainte?, îmi voi face un program cu mâncare sănătoasă unde voi include proteinele, caloriile și carbohidrații de care am nevoie.

| Wheizii a răspuns (pentru XTek):

Ma bucur ca ai renuntat la prostiile astea, daca vrei sa pui masa musculara de calitate pai atunci mananci macare de calitate, e o vorba la mine la tara'' daca pui seminte de c***t, pai atunci c***t creste''. Sa-ti dau niste sfaturi. Dimineata poti sa mananci omeleta cu avocado, spargi coaja de la oua si le pui in tigaie cu putin ulei sa nu se lipeasca si avocado maruntit tot in tigaie. oule au proteine si aminoacizi importanti, avocado au grasimi naturale. Daca mananci grasimi asta nu inseamna ca te ingrasi, trebuie sa ai si grasimi in dieta ta, nu multe...dar trebuie sa ai. Alunele au grasimi sanatoase. Inainte de sala te sfatuiesc sa mananci carbohidrati si sa bei PUTINA cafea, cafeaua e optionala...Carbohidratii sunt vazuti de corp ca cea mai buna sursa de energie. Te sfatuiesc sa mananci 3-4 banane sau 1-2 cartofi dulci, ambele optiuni sunt foarte sanantoase. Cafeaua te trezeste si te tine mai energic pentru ca cofeina din ea iti blocheaza receptorii din creier care te fac sa-ti fie somn. Cand ajungi acasa trebuie' sa mananci ceva, eventual un piept de pui cu legume congelate. Renunta la sucurile acidulate, sunt pline de zahar, cola zero sau light este adevarat ca nu are zahar, dar are indulcitor chimici laughing care e si mai rau. Cel mai bun lucru e sa citesti mereu etichetele de pe mancare si sa vezi daca au prostii ex, E-uri, coloranti, conservanti etc. a si ultimul lucru, bananele nu au eticheta, daca vrei sa vezi ce contine o banana scrii pe google banana nutriton si iti apare acolo tot ce contine. Bafta la sala sa tragi tare

| XTek explică (pentru Wheizii):

Momentan nu fac sala! Deoarece vrea doar sa mă ingras, 10-20kg până la sfârșitul iernii. și după aceea voi începe să fac și sala pentru definire. Mersi pentru răspuns! Eu cafea nu consum băuturi energizante sau cu acid doar ocazional 1 -2 ori max pe lună în rest am observat că merge bine shake.ul din banane si unt de arahide cu lapte.
Despre Pro Mass tot în aceeași oală ca gainer pro? Că prima oara voiam pro mass și am anulat comanda...

| Wheizii a răspuns (pentru XTek):

Ma bucur sa aud ca bei shake asa sanatos e foarte bine ce faci.Acceasi oala pentru mass gainere..de ce vrei sa iei in greutate din grasime..si nu din muschi?!?!? nu inteleg de ce nu te duci de acum la sala sa cresti in greutate din masa musculara nu din grasime..acum sigur cand mergi la sala faci muschi dar mai pui si putina grasime, dar nu se compara ca atunci cand nu mergi deloc[ ceea ce vrei sa faci tu]. Habar nu ai cat de urat arata un om cu 10kg-20kg de grasime in +, probabil esti putin slabut, nu stiu cum arati, dar un lucru stiu sigur si anume ca nu trebuie sa-ti fie teama/rusine sa mergi la sala chiar daca arati mai slabut, toti am inceput de jos, nu ne nastem cu brate de 40 cm.Eu nu iti fac morala incerc sa te ajut, nu o sa vina niciodata un moment potrivit sa te apuci de sala trebuie sa te duci de acum, daca vrei o schimbare cu adevarat si iti doresti sa nu iti mai fie rusine in corpul tau trebuie sa iei o decizie acum, si iti mai fac o recomandare din suflet, renunta si la energizante sunt pline de zahar si chimicale. Daca vrei energie ti-am zis iti repet o cana de cafea cu o lingurita de zahar. Iti doresc numai bine, multa sanatate si spor la sala.

5 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Daca vrei un mass gainer de calitate îți recomand Serious Mass...sunt sute de produse de genul, iar acesta e preferat de majoritatea chiar și de mine...