E, dupa mine, imposibil ca Barcelona sa castige la 3 goluri diferenta. Probabil vor marca ambele.
Voi nu aveti aparare si speri la 0-3 la Torino, chiar sunteti culmea. Va fura Realul campionatul in Spania,, un real cu jumate de echipa in ambulanta si tu zici ca se impune ciuma catalana la 3 goluri? Dumnezeule mare!
L.ai maniat pe D-Zeu cu scorul ala...Bravissimo!
Nu se poate asa ceva, nici in cel mai negru cosmar de-al meu nu-mi imaginam ca se poate intampla asta,, cat de nenorocit e Wenger, il vreau plecat cu orice pret, ura mea pentru el se adanceste din ce in ce mai tare, niciun tunar cu capul pe umeri nu il mai poate respecta pe pacaliciul asta,, prea mult a pacalit omenirea, prea mult...
De cand sunt eu fan Arsenal nu am prins generatie mai lesinata si mai proasta ca acum, si crede-ma ca de-a lungul timpului am prins multe petarde
Daca vrei sa vezi in fiecar zi cate un bilet dupa care sa te inspiri intra pe pagina cota sigura 10+, au fost activi baietii pe un site recent inchis din cauza concurentei si au facut super treaba, raspund si in privat daca ai nelamuriri.