Locul multor amintiri... Cu prieteni, cu situatii, meciuri jucate, victorii dobindite, infringeri nesuferite, sudoare cursa la antrenamente, dar si reusite personale...
Cele mai frumoase momente au fost poate la sala unde am participat in clasa a 8-a la turneul de volei intre scoli. Doua zile in care fusesem implicat cu echipa scolii, si, deoarece am fost singurul din echipa care facea volei de performanta, deci eram "seful", si fara mine echipa nu s-ar fi descurcat, a trebuit ca inca din prima zi, desi avand o viroza serioasa si afara fiind foarte frig, a trebuit sa ma lupt cu mine insumi si merg sa joc. Atmosfera a fost fenomenala, am reusit cu echipa sa luam locul 3 (cine stie cum ar fi fost daca eram perfect sanatos), dar intotdeauna imi voi aminti de acea sala ca fiind atunci foarte rece ( desi inainte fusese timp de doi ani sala unde ne desfasuram antrenamentele, si nu ma plinsesem niciodata de frig in ea), mai ales ca vestiarul era in scoala, si din scoala alergai pana la sala vreo 20 de m in sort si tricou, si fiind foarte racit, am resimtit asta. Dupa trei zile, in care nu m-am mai ridicat din pat, cand am mers din nou la scoala, aveam sa fiu scos de profesorul de sport la ora de sport in fata clasei si apreciat pentru ce facusem.
Sportul, prin însuşi natura sa, încurajează diversitatea într-o lume culturală. Pe măsură ce ţările şi naţiunile se apropie tot mai mult unele de altele, dar totuşi îşi păstrează identitatea culturală, sportul este un domeniu în care se învaţă că diferenţele culturale, nu numai că trebuie acceptate, dar reprezintă o bogăţie ce trebuie cultivată şi preţuită. Conceptul sportiv poate deveni un "indicator de schimbare" a societăţii globale, de anticipare, evoluţii şi schimbări prin deschiderea simbolică a relaţiilor interstatale. Sportul devine şi trebuie considerat, astfel, ca o oglindă a culturii şi a societăţii, căci el reprezintă speranţele şi perspectivele viitorului.
Asta e pentru mine sala de sport.
Poti sa imi dai funda...PLS?
Un loc unde sa ma relaxez, sa ma mentin in forma si, in functie de companie, sa cunosc oameni noi si sa-mi extind cercul de prieteni.
Cand intru in sala de kickbox(nu fac sala de forta), simt ca ma antrenez, ca sa devin cel mai bun, iar asta imi face viata sa fie foarte palpitanta
Avand in vedere ca merg la sala de sport doar pentru sportul facut la scoala, e unul din locurile pe care le urasc cel mai mult. Ma simt fortata sa fac ceea ce fac. Trebuie "sa ma incadrez in barem", totul se rezuma la note si la dispozitia profesorului. E un loc care ma dezgusta.
E strict parerea mea personala~parerea unui om caruia ii place sa faca sport in aer liber, de buna voie.
Cipi1212 întreabă: