| MalusDacus a întrebat:

Ce suplimente sa iau si eu pentru sala, sa am mai multa forta sa fie in jur de 100 ron la pret.

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Http://www.topculturism.ro/......-definire/
Inainte de sala iei creatina iar dupa sala ia aminoacizi sau un concentrat proteic din zer.De ce creatina inainte si aminoacizi sau concentrat proteic din zer dupa?
Deoarece creatina iti va oferi energie inainte de antrenament. Daca e de buna calitate vei simti cum circula sangele prin vene in timpul antrenamentului si de aici vei avea un antrenament bun.Aminoacizi dupa deoarece iti trebuiesc proteine pentru refacere si mai ales proteine cu absorbtie rapida cum sunt aminoacizii sau proteina din zer.

| AntrenorFitness a răspuns:

O creatina te va ajuta sa cresti in forta si volum muscular.
http://www.megaproteine.ro/......s-1-13-kg/

| MalusDacus explică (pentru AntrenorFitness):

Nu prea a-si vrea sa iau creatina, am auzit ca scazi mult dupa ce nu o mai iei si legat de tribulus eu stiam ca dupa 18 ani poti sa iei, eu am 21.

| kenzo0502 a răspuns:

Eu iti sugerez sa iei doar proteine. Nu prea stiu ce sa iti sugerez la un pret asa mic, dar nu te prosti prin a lua creatina/stero sau alte prostii

| MalusDacus explică (pentru kenzo0502):

Stii ceva de tribulus ca la bugetul meu este singurul in care ma incadrez, si mai sunt niste aminoacizi Super Amino de la Dymatize.

| AntrenorFitness a răspuns (pentru MalusDacus):

Tribulusul se recomanda dupa varsta de 25-26 de ani