| Rauuul a întrebat:

Salut.Ce ziceti despre aceste proteine? dupa o cutie de 3 kg se vad efecte? http://www.nutritech.ro//produse/32_43,Masa-musculara-JU MBO-MASS.html Dau funda dar vreau raspuns cat se poate de rapid

4 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Ai impresia ca ai gasit formula magica? Iei o cutie de jumbo mass si gata te faci Schwartzenegger? Suplimentul de proteine pe care il folosesti reprezinta 10-20% din dieta ta. Daca restul este praf nu are cum sa faca asta diferenta.

Iar ca sa ma refer la suplimentul respectiv parerea mea este ca este cea mai proasta alegere posibila. Raportul proteine-carbohidrati este mult prea mic. (prea putine proteine prea multi carbohidrati) Parerea mea este sa folosesti in supliment fara carbohidrati (100% whey) de la diverse firme pe care sa il amesteci cu 400ml lapte si 1 banana in blender si VOILA weight gainer.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Nickname1890):

E gainer, care e cel mai recomandat pentru ectomorfi. La un gainer e normal ca raportul proteine-carbohidrati sa fie mic, putine proteine si multi carbohidrati.
Un supliment fara carbohidrati o sa foloseasca atunci cand mai creste in masa.

| Nickname1890 a răspuns (pentru Cosmin86):

Adica tu vrei sa-mi spui ca e recomandat sa cumpere acel supliment care are intr-o portie 12g de proteina si 78g carbohidrat? Hai sa zicem un alt gainer cu o proportie 50-50proteina carbohidrat sau 40-60 asta mi se pare o tampenie. Mai bine bagi in tine un cartof fiert si ai scos 78g de carbohidrat la un sfert din pret. Dupa antrenament corpul are nevoie de o cantitate mare de proteine pentru a reface tesutul afectat. Indopandu-se cu acest supliment nu o sa faca decat sa puna pe el tesut adipos nu masa musculara.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Nickname1890):

Nu neaparat acel gainer, am zis ca e recomandat un gainer ( nu am specificat unul anume ), nu un concentrat proteic.