Daca nu ai grasime si iti urmezi planul cum trebuie, da. Nu aia o faci mai mult, aia o faci mai putin sau. o zi nu si urmatoarea zi faci dublu. In niciun caz...
Daca e vorba de 1-2 luni, da, poti face. Nu o sa fie chiar atat de observabil, insa daca te incordezi, o sa se vada chiar bine.
Chestia cu "care au si stiu ce vorbesc" mi se pare nesimtita. De exemplu iti poate răspunde un fost antrenor care poate ca nu are cel mai tare abdomen dar a ajutat multa lume.
Oricum, daca nu ai grăsime si ce zici tu acolo ai putea sa faci pătrățele. Poate nu vor fi cele mai tonifiate dar eu zic sa te apuci si sa vezi cum merge decat sa cauti soluții sigure pe internet si fara sa-ti dai seama arati neschimbat.
Incepe niste exercitii si pe parcurs creste-le intensitatea. Încearcă si tu. Nimeni nu iti poate spune ceva ce sa ti se potrivească la sigur. Toți suntem diferiți. Daca esti slab cum zici încearcă niste fibre. O sa te ajuta sa faci muschi.
Si încă o chestie. Chiar daca vine toamna si iarna, nu te opri din exersat. Asa, la vara o sa ai cel mai tare corp
Ia da-mi un link cu un program de genul. gmxmail
Cipi1212 întreabă: