| costynel2000 a întrebat:

Salut. Cei care mergeti la sala mai des. voi cum va grupati antrenamentele, gen luni: piept+biceps, marti: spate+triceps.
Eu merg cam de 3-4 ori pe saptamana, cum ar fi mai ok sa le grupez, fac sala cam de 6 luni, si pana acum lucram cate o grupa pe zi(luni-brate, marti-piept..si tot asa) dar m-am cam plictisit asa.
Ce sfaturi aveti?

5 răspunsuri:
| BeaTMaN696 a răspuns:

Îți poți lua aplicația boostcamp și îți poți alege diferite programe de antrenament pe ceea ce vrei tu să faci. O folosesc de un an deja și pot spune că m-a ajutat enorm.

| TimberWolf a răspuns:

Nu ma dau profesor, e treaba ta cum si ce faci, eu fac push pull legs. Imi merge foarte bine! faci si exercitii de baza si doar atat!

| mODIN a răspuns:

Faceam Push-Pull-Legs inainte, dar m-am cam plictisit de rutina aia asa ca acum fac Upper-Lower.

| MarianWLF a răspuns:

Nu merg la sala, practic calisthenics, am acasa bara de tractiuni, dips, paralele, etc, eu fac pull push legs, e mult mai productiv sa antrenezi grupele musculare de 2 ori pe saptamana, push pull legs nu e batut in cuie de aia am inversat primele doua, ti le faci cum te simti mai bine, grupele antrenate le am asa:
-Luni: spate, biceps, antebrat
-Marti: piept, triceps, umeri
-Miercuri: abdomen, picioare
Joi pauza, vineri sambata duminica repet.

| Lubeniță38900 a răspuns:

Salut, nu e bine sa lucrezi o grupă,e puțin. Uite îți dau programul meu. Luni: piept,spate, marți: triceps, biceps, Miercuri : biceps, piept, Vineri: gambe, triceps