| E7060026 a întrebat:

Salut cine ma poate ajuta cu niste sfaturi. Ce trebuie sa fac ca sa fiu puternic

Răspuns Câştigător
| AdytzTheWolf a răspuns:

Hmmm depinde in ce sens, adica sa fi puternic la caracter, sau puternic fizic, eu numai pentru puternic fizic te pot ajuta, in primul rand ca sa fi puternic trebuie sa fi mereu optimist, in al doilea rand trebuie sa iti incepi un antrenament zilnic, Atentie: Nu face pe hercule si incepe cu mult dintr-o data, incepi usor cu cateva flotari(cate poti nu te forta) faci o pauza de 2-3 minute si ridici de niste greutati(daca nu ai improvizeaza ridici un ghiozdan mai greu, un sac etc) de cate ori poti faci iar o mica pauza dupa faci niste genoflexiuni(tot cate poti, asta daca preferi un antrenament acasa, tine minte ce ti-am zis nu fa pe hercule si incepi cu mult dintr-o data, asa usor usor faci o saptamana cate poti dupa incerci sa maresti numarul acestora cu 5-10-15, aici o sa ai nevoie de foarte multa rabdare si sa fi optimist, de ce?, pentru ca rezultatele nu se vor vedea dupa cateva zile sau saptamani, este nevoie sa muncesti in fiecare zi iar rezultatele se vor vedea treptat, de ex sa zicem ca acum maximul tau la flotari este de 10, tine-o o luna cu antrenamentul care ti la-am zis adaugand in fiecare saptamana 5-10 in plus si dupa o luna de zile de la 10 flotari o sa ajungi la 25-30, dupa 2 luni de 2 ori mai mult, crede-ma si eu am inceput la fel si acum dupa 1 an de zile de munca se vad niste rezultate extraordinare cu mult peste asteptarile mele, tine minte ce ti-am zis : RABDARE, OPTIMISM, MUNCA, Succes amice
PS: Ai grija cu mancarea, mananca moderat si cat de multe fructe posibil, degeaba te tot antrenezi daca manaci mancaruri care te ingrasa, merge o friptura, ciorba etc, dar moderat daca mai ai nevoie de niste sfaturi adauga la messenger ady. wolf te ajut cu placere

8 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Tree sa tragi de fiare,,, nu ca nebunu, da tree sa tragi, iti trebuie niste gantera, o haltera, si vointa.
Vrei sa ai forta exploziva? fa exercitii polimetrice

| klau95 a răspuns:

Trage de fiare inainte sa traga fiarele de tinerolling on the floor

| PetreConstanta a răspuns:

Sa ceri de la bunul Dumnezeu sa-ti dea sanatate si cu puterea mai incet aceea tot Dumnezeu ti-o da

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Pai depinde in ce sens vrei sa fii puternic...1.fizic 2.psihic 3.ambele

| marlanuu a răspuns:

Niciodata nu o sa fii puternic daca intrebi pe altcineva!

| hayley a răspuns:

Pai ca sa fi puternic trebuie sa ai muschi, deci sa faci exercitii fizice ( sa ridici greutati in special ) sau sa faci un sport cum ar fi tenis, baschet, volei, inot. Automat vei incepe sa mananci mai mult si nu se va depune ci se va forma masa musculara ( muschii bratelor vor iesi in evidenta, o sa ai patratele pe abdomen ). big grin

| Senorita2000 a răspuns:

Chiar daca sunt fata eu cred ca ar trebui sa mergi la sala. Depinde si ce varsta ai

| VonStauffenberg a răspuns:

Sa faci antrenament ca sa ti se dezvolte toate grupele musculare...sa mananci bine daca faci antrenament dar mancarea sa contina proteine de ex oua, carne de pui si nu in ultinu rand poti lua suplimente cumar fi proteine (Vpi) Creatina Monohidrata pentru a avea energie sa faci antrenamentuwinking sau chiar steroizi, nitrix.bft si ai grija la suplimente ca acestea nu inlocuiesc mancarea care trebuie sa o mananci.