Baga doar inot si baschet pentru ca altfel daca incerci sa faci muschi la vasta asta vei rămâne mic de înălțime. și la vasta asta ți-se potriveste un sport care nu supra solicita muschii dar ii foloseste pe cat mai multi dintre ei
si inotul este un sport care pune in miscare cam toti muschii din organism
asa ca baga inot, cauta un vazin olimpic si inoata
iti dezvolta plamanii si complementar baschetul coloana vertebrala.
nu cumva sa mergi la culturism sau prostii de genul asta pan ala 21 ani
Joci mobile legends?
Consider ca viata este atat de scurta in cat acum singura menire a oamenilor este doar sa stranga repede puncte sociale pentru noul sistrem de credit social implementat de chinezi la scara larga pe intreaga planeta.
in afara de asta pana cand se va trece la meritocratie si eutanasierea tuturor manelistilor
oamenii sunt obligati in timpul asta de gratie sa faca cat mai multe si diverse scoli diplome recunoscute international si echivalate atat in spatiul URSS cat si in NATO si sa lucreze lucruri cat mai diverse si sa platesca taxe si impozite
pentru ca in momentul n care se va alege cui ii loam organele si cui le dam
sa detii deja atât de multe bile albe in cat socringul tau ca si persoana sa fie unul demn de a te lasa sa muncesti in continuare si sa iti castigi existenta pentru tine si familia ta.
asta este cel mai real concret joc pe care il joc eu azi cu viata mea in fiecare zi a vietii mele in LUMEA REALA nu pe calculator!
Si pe care te invit să îl joci si tu!
Nu sunt nebun taxele si impozitele platite pentru a avea carte de munca in care sa scrie ca eu am prestat 8 ore pe zi ca si automatist industrial si 4 ore / zi ca si inginer sisteme de securitate
sunt singura dovada concreta palpabila care va mai rămâne în picioar în ziua in care se va alege cine mai este lăsat să trăiasca și care devine peise de stoc schimb!
Sincer nici eu nu stiu ce e cu asta...