| Eron a întrebat:

Credeti ca e posibil ca eu, un baiat de 1, 68 m inaltime sa fac slem(sa ating inelul la basket)? Eu am crezut ca ar fi imposibil, dar am vazut pe youtube tipi deloc inalti care faceau slem(sareau imens). Deci, ce spuneti? Bineinteles, prin multe exercitii care sa-mi mareasca detenta.

4 răspunsuri:
| RaVuL a răspuns:

In primul rand se scrie SLAM si se poate eu am 1.75 si dau slam depinde la ce cosuri joci... ca sa maresti detenta trebuie sa faci putin mersul piticului iar dupa ce ai facut mersul piticului din aceea pozitie sari in sus (stai pup si sari)
Funda

| flavius01 a răspuns:

S-ar putea sa reusesti, daca lucrezi serios la saritura happy Eu in schimb, la 2.17 fac slam si stau cu picioarele pe sol laughing avantaje si dezavantaje

| Ade999 a răspuns:

Nu nu e posibil ar trebui sa ai ai muschi mari in picioare si in brate si detenta mare dar la 1, 90 sigur dai slam dunk va mai trebuie sa mai astepti dar depinde si s-ar putea sa aiba dreptate
RaduLucaVictor

| RaduLucaVictor a răspuns:

Fa scarite, eu am 175 cm si dau slam cu 2 maini, cu una, pe spate si acum incerc riderul(printre picioare),
Deci raspunsul este multa sala si apoi scarite(cobori intr-un picior 100 scari apoi cu celalalt, si tot asa de 5-6 ori /zi), timp de vreo 7-8 luni, o sa fii uimit de ce diferente vor fibig grin