| enonimox a întrebat:

Salut cum am mai scris pe TPU, vreau sa devin cel mai mare culturist din lume imi trebuie bani de proteine creatina si aminoacizi si venitul meu e de 100 lei pe luna nu prea pot sa-mi iau nimic din astia imi trebuie minim 10 milioane dupa 18 ani o sami trebuiasca 2000-4000 de euro pe luna sa bag in asa ceva atunci o sa am din concursuri pentru ca o sa plec in afara,dar eu am acum nevoie de bani ce pot sa fac, imi puteti da idei, sunt din Constanta si am 16 ani si astia 100 lei nu imi ajung pentru suplimente ce pot sa fac, dati-mi idei, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Uita-te la campionii la culturism. multi sunt casatoriti, au copii si o gramada de bani.

nu judeca asa rapid

15 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

O sponsorizare ti-ar prinde bine

| enonimox explică (pentru Cosmin86):

Ai dreptate cosmin, dar din partea cui? deci eu asta mi-am pus in cap sa ajung cel mai mare din lume si chiar imi trebuie un sponsor dar de unde sa gasesc?

| Cosmin86 a răspuns (pentru enonimox):

In Romania e greu cu asta. Ca sa obtii un sponsor trebuie intai sa ai rezultate...

| Ibrahimovic a răspuns:

Daca stai pe TPU nu o sa ajungi cel mai mare culturist din lumewinking

| Morphines a răspuns:

O să-ți distrugi viața. Baftă. No family.

| enonimox explică (pentru Morphines):

Ce vrei ma copil fara viitor bafta tie la cersit

| Morphines a răspuns (pentru enonimox):

Nici 50 de bani nu îți dau, hai valea! Ai vrea tu să ai viitorul meu, o să apari la caricaturi și n-o să încapi în cosciug de carnea explodată de pe tine. Ha. Citește o carte, lasă mușchii.

| enonimox explică (pentru Morphines):

Auzi ma da unde esti ma tu esti smecher? daca iit zic sa ne dan parte in parte faci pe tine, m-am luat eu de tine cumva baiete? vezi-ti de treaba ta

| Morphines a răspuns (pentru enonimox):

Da, asta ai făcut! O să fac doi litri de pepsi cu lamâie.
Treaba ta, e viața ta...

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru Morphines):

Uita-te la campionii la culturism. multi sunt casatoriti, au copii si o gramada de bani.

nu judeca asa rapid

Răspuns utilizator avertizat
| DrSkillTester a răspuns:

Mergi la power gym sunt baieti de treaba acolo si te vor ajuta cu ce vrei tu.

| enonimox explică (pentru DrSkillTester):

Multumesc daca imi zici si zona unde e.

| DrSkillTester a răspuns (pentru enonimox):

Zona Delfinariu pe strada Maior Sofran