Cel mai bine ar fi sa iti faci un program in care sa incluzi sportul. De exemplu : luni si miercuri : cate o ora de jogging
marti si joi : cate doua ore de inot
Dupa fiecare 'actiune sportiva', mananci ceva bogat in proteine si fibre. ex: lactate, carne fara grasimi, peste bogat in Omega 3 (Somon), anumite legume cum ar fi porumbul dulce, etc.
Dupa masa neaparat doua ore de somn, sau de relaxare daca nu poti sa dormi...
Sper ca ti-am fost de folos!
Burta poti sa o dai jos doar alergand mult, dar mult apoi patratele poate doar cu carioca sa-ti faci...
La sala cel mai simplu,inot, alearga, urca scari si masaj si o dieta echilibrata fara prea multa bere si fast food
Simlu plinutule du-te cu mingea la fotbal si asteapta sa cresti. Asa a facut s eu prieten de al meu si a reusit asrata bine dupa doar 5 luni:p apoi pentru patrate exista doar o solutie abdomenele crede-ma sunt singurele si te fac sa arati bine. Eu fac in fiecare seara:p
Facand exercitii fizice regulat, mai ales abodmene
mancat la ore cat mai fixe, mancat putin si de multe ori.
Cel mai bun este inotul.chiar daca te dezvolta in timp merita.este cel mai bun sport pentru ca antreneaza toate grupele in acelasi timp. te dezvolta in inaltime, faci forta si masa musculara. cate 1 ora in fiecare zi.am facut 4 ani si iti spun cu siguranta ca o sa te ajute... si eu eram acum 4 ani mai plinut dar m-am tinut de treaba. asa ca apucate si u. sper ca te-am ajutat. inot si ai grija la mancare salut
Dorel95 întreabă:
lorenaciocanta2 întreabă:
00raluka00 întreabă: