| Andrei10912 a întrebat:

Salut, cum aș putea să scap de 5-10 kg?
Vreau să menționez că am 12 ani și am 51-53 kg.
Nu cred că e normal vreau o metodă rapidă care pot face asta.

Răspuns Câştigător
| nugasescusernameliber a răspuns:

La 12 ani iti dereglezi metabolismul cu slabirea rapida. Gandeste-te daca merita cele 5-10 kg ca apoi 5-10 ani sa ai fluctuatii de greutate si s-o ti tot intr-un regim.
Apuca-te pur si simplu de sport, fa acasa daca ti-e lene sa iesi, si redu cat poti carbohidratii (paine, paste, orez, cartofi, zahar). Fara exces de carbohodrati, organismul isi arde rezervele si slabesti fara sa te infometezi. Axeaza-te pe multe legume, au multa apa, vitamine si minerale, iti umplu stomacul si ai impresia ca ai mancat copios, si carne(dar nu prajita).
La 12 ani banuiesc ca depinde de mama ta ce ai in farfurie, roag-o sa te ajute sa ti o dieta, sa gateasca mai sanatos.

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

In cazul tau ar trebui un nutritionist sa iti explice cum se face.

Oricum nu prea exista usor si rapid aici.

Eu nu mi-as face un regim in locul tau de unul singur pentru ca tu esti in crestere si un regim poate sa lase urme permanente, in functie de cat de drastic este.

| corbulalbrosu a răspuns:

Greutatea normala sau ideala a unei persoane se calculeaza in primul rand ca fiind un raport intre mai multe variabile, insa in care factorul de baza, cel principal este inaltimea. De asemenea pentru determinarea, calcularea greutatii normale sau ideale sunt avute in vedere/in considerare atat sexul persoanei cat si grupa de varsta din care face parte. Fiindca nu ai precizat inaltimea ta fata, componenta principala de fapt in raport de care se poate face o analiza pertinenta a greutatii tale, NU se poate formula un raspuns care sa fie unul ce poate fi considerat exact, corect. Multa sanatate!

| Hades98 a răspuns:

Lasa pc-u, iesi afara si joaca-te cu copii de varsta ta, fotbal sau orice altceva pentru varsta ta.
Nu-ti bate capu` pe aici, nu exista solutie usoara asa cum doresti tu, nu dispare peste noapte