| bogdanionmarin a întrebat:

Salut cum fac sa slabesc vreo 5 kg sau chiar mai mult alerg in fiecare seara cate 5km chiar si mai mult uneori dar problema este ca mananc seara cum fac sa ma las de obiceiu asta?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu are importanta cand manci ca non stop arzi calori si non stop poti adauga calori noi nu are importanta cand le adaugi, are importanta cat manci intr-un ciclul biologic, dimineata -seara-noaptea, practic glicemia de la ora 5 dimineata e o noua zi la propiu, cardio nu slabeste el doar mareste rata metabolismului pe o perioada scurt, trebuie sa bagi culturism el creste rata metabolismului + sprinturi de maxima viteza, vezi ca corpul e smecher se adapteaza la aia 5km si numai slabesti,cum sa slabesti? manca cat mai putin dar nu te infometa baga carne in dieta ta de pui, peste, porc etc si multe legume low carb, renunta la patiserie, dulciuri, cofetarie etc

| bogdanionmarin explică (pentru RAY):

1:eu nu mananc dulcuri, eu beu lichide :pepsi cola si alete prostii!
2:mananc carne peste si ce ai zis u legume
3: alerg in fiecare seara 5km chair si mai mult dar tot nu vad ca am dat jos burta de ma urc pe cantar se vede am slabit 12kg dar burta nu scade

| SorinelF86 a răspuns:

Ce varsta, inaltime si cate kg ai? de ce vrei sa slabesti? pentru a slabi pur si simplu nu mai mananci asa mult, daca vrei sa-ti formezi un corp trebuie un program complex, mancare-antrenament, e ok ca mananci seara, dar incearca sa mananci cu 2 ore inainte sa te pui la somn

| bogdanionmarin explică (pentru SorinelF86):

Sorinel am inaltima 1, 60m si kg66 dar eu vreau sa dau burta jos daca eu mananc 5 paini pe zi nu o pot daa cemi propui sa fac sa ma abtin din mancare?

| SorinelF86 a răspuns (pentru bogdanionmarin):

Recent am inceput sa ma lupt si eu cu grasimea de pe abdomen, inca nu stiu daca voi reusi, incerc sa mananc cat mai sanatos. daca mananci mult nu poti dintr-o data sa te abtii de la mancare, trebuie sa o faci treptat, pentru inceput trebuie sa inlocuiesti mancarea bogata in grasimi cu legume si fructe ca se apropie sezonul. mananci sa-ti saturi foamea, dar evita mancarea grasa si zaharurile, dulciurile, sucurile, sau cel putin redule semnificativ. totul incepe de la creier, gandeste-te ce vrei sa obtii si gandeste-te ca nu e usor si vara se apropie repede, ambitioneaza-te, gaseste o persoana apropiata care sa te mai motiveze din cand in cand