Antreneaza-ti antebratul, cu cat il ai mai puternic cu atat vei strange pumnul mai tare si se va intari si incheietura.
Daca mi-ai fi urmarit cele peste 1000 de postari castigatoare la sport ai vedea ca eu sunt ANTI-STEROIZI.
Dar ce sa vorbesc cu un prost firav, complet paralel
Cum imi permit, ca cine esti tu Vai doamne.
Tu esti unu care nu face diferenta dintre antebrat si pumn. Un copil care vrea muschi stand in casa la pc. Un copil care habar nu are ce e ila culturism si cu ce se mananca. Un copil care comenteaza fara sa aiba pic de cunostinte.
Un copil care habar nu are rolul steroizilor si efectele lor. Mai pe scurt : Un ratat. Ramai la antrenarea antebratului si joaca-te cu pu.ta in cada.
Esti cel mai tare baiat. Vreau sa fiu exact ca tine.
Ceva sfaturi?!
P.S: Tu habarn-ai ce sunt aia steroizi. Tu crezi ca daca te indopi cu steroizi te faci ditamai musculos. GRESIT. Daca nu mananci 8 mese ( la toate carne ) te poti ca.ca pe ei steroizi ca nu au niciun efect pozitiv. De odihna nu mai vorbesc, mai documenteaza-te Arnold. Ca de te aude cineva spunand porcariile astea prin sala te mistocareste toata sala.
Loveste cu pumnul in ceva cum lovesc cei de la box in sacii aceia de antrenament, dar sa lovesti ceva mai dur, cum ar fi un lemn sau o galeata de tabla plina cu nisip.
Sh4d0wGh0st întreabă: