| Nskei a întrebat:

Salut!
Cum mă pot înscrie la o sală de box fără nicio modalitate de contact? Merg în sală în mijlocul antrenamentelor și îl caut pe antrenor? (Sunt cam introvertit și îmi e frică că mă voi face de râs)

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Cum am precizat în răspunsul adresat persoanei mai puțin dotate din punct de vedere intelectual, care din păcate și din fericire mă ignoră:

Ca să te înscrii, dacă nu ai niciun mod de a lua legătura, mergi direct la sală.
În cazul în care cunoști programul antrenamentelor, te poți duce chiar cu haine de schimb, o sticlă de apă...în fine, cele necesare unui antrenament, cu vreo 15-20 de minute înainte de ora de începere și s-ar putea să poți participa chiar de atunci.

Dacă ești prea timid pentru a te duce direct, poți încerca să iei legătura (prin intermediul Facebook, Instagram etc) cu cineva de vârsta ta care face box acolo și să îi ceri mai multe detalii.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"Cum mă pot înscrie la o sală de box fără nicio modalitate de contact? "
Ce vrei tu este imposibil!
De ce nu mergi intai la psihiatru sa te puna pe picioare si apoi sa te apuci de un sport, ca boxul nu este clar un sport "fara contact".

Iar ca sa vorbesti cu anternrourl, mergi la sala sa-l cauti INAINTE de inceperea antrenamentelor, ca in mijlocul antrenamentelor nu are voie nimeni sa deranjeze antrenamentul jucatorilor ca distruge toata munca oamneilor.
In plus, ai toate sansele sa urle la tine sa iesi afara din sala, sau de pe teren. Asa ceva nu se face niciodata, nici in timpul anternamentelor si nici in timpul meciurilor.

| Nskei explică (pentru Violleta2022):

Să îmi spui că ar trebui să merg la psihiatru pentru că vreau să încep un sport e o jicnire...
Mi se pare că nu ai absolut nicio treabă cu acest sport din moment ce îmi spui că pot deranja antrenamentele "jucătorilor" sau că pot fi dat afară de pe "teren" (Sunt foarte curios ce teren se află într-o sală de box).
Vreau răspunsuri de la oameni care au practicat sau care mă pot ajuta...

| AnastasiaK a răspuns:

@Violetta2022
Off, iar tu tanti Lenuța... sportivii ce practică box NU sunt "jucători", fă (că doar așa mă pot adresa ție). Sunt fie luptători, fie pugiliști...chiar și "boxeri" dacă vrei, dar NICIODATĂ "jucători".

P.S. Dat fiind faptul că nu ai de unde să știi programul de antrenamente al sălii în cauză, tu te prezinți acolo oricând poți și vei fi preluat fie de recepție dacă au, fie va discuta antrenorul cu tine (chiar și în mijlocul antrenamentului, că el poate, dă indicații acolo, nu se antrenează el personal) sau te va ruga să aștepți un pic în funcție de posibilități.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,da frate,mergi la sala, astepti pana se termina antrenamentele sau mergi la inceputul lor cat timp restul sunt la vestiar si mergi sa vorbesti cu antrenorul, lasa rusinea si apuca-te de box, ca e sport fain, mult succes!

| Lubeni??38900 a răspuns:

Salut, îți iei inima în frâu și te duci cu tupeu la sala.