Ar trebui sa inveti ce rolele cu 4 roti(cele cu doua roti in fata doua in spate). Incepi prin casa te tii de ceva si te balansezi.Intai inveti pe acc role si dupa ce stii f bine si nu cazi de loc incepi cu rolele normale.Trebuie sa ai incredere in tine si chiar daca cazi sa nu fii suparat pentru ca si cei mai buni cu rolele cad si pana la urma tot se dau pe role
Pur si simplu iti iei rolele iti pui da e nevoie genuncheiere, cotiere, casca; iti iei inima in dinti si pleci.
Poi exersand.Yo doar asah am invatat si acum stiu sa am dau cu spatele si diferite scheme mai grele.Mai cazi te mai lovesti.Eu mi-am rupt piciorul incercand o schema dar daca vrei doar sa inveti sa te dai normal exerseaza.
Roaga pe cineva sa te tina de mana si vei reusi. Este foarte usor :* Eu am invatat sa merg cu rolele prin casa dupa aia ma tineam de garduri, dar ma mai tinea si fratele meu de mana.Acum nu ma mai pot lasa de ele Nu te clatina in toate directiile! te balansezi de pe un picior pe altul dar depinde si de rolele tale daca sunt din silicon va fi foarte usor intai invata sa iti ti echilibrul si apoi poti incepe sa te impingi balansadu`te usor si genunchii trebuie putin indoiti.Nu foarte tare Succes.
Pai intai ia-ti cu roti de silicon si ia-ti si aparatori apoi mergi incet si din ce in ce mai repede si nu-ti pierde echilibrul apoi cand mergi repede si e sa dai peste cineva si vrei sa pui frana fa asa: pune piciorul dreptin fata cu degetele spre stanga apoi ia celelalt picior si pune-l si pe el la fel apoi da din picioare rapid apoi de pui inapoi cu echilibrul.Bafta.
Salut! Timpul face totul, crede-ma, doar exerseaza.
Pentru inceput ia pe cineva cu tine care sa te tina de brat, ai nevoie de sprijin, si incearca sa-ti tii echilibrul. Eu iti zic sa exersezi pe o strada buna, lina[stiu ca sunt mai rare], fara denivelari ca sa aluneci mai bine.
Bafta!:*o sa-ti placa
1.Roaga pe cineva sa te tina de mana si usor, usor vei invata sa mergi.
2.Incearca sa te ti de ceva
3.Conteaza sa ai incredere in tine.Sigur vei reusi.
4.Pe mine m-a invatat o vecina si am mai cazut, dar vei invata destul de repede.
Bafta!