| Antonio_Antonio_1981_g4KB a întrebat:

Salut, cum pot sa slabesc repede intr-o saptamana! nu sunt gras dar sunt plinut, si as vrea sa slabesc cam intr-o saptamana. DAU FUNDA! (PLEC INTR-O EXCURSIE!

Răspuns Câştigător
| SMH a răspuns:

Procesul se numeste intermitent fasting.

4 ore inainte de culcare nu mananci
8 ore somn
4 ore dupa ce te trezesti nu mananci

Renunta la dulciuri, fastfood, sucuri si chipsuri.

Bafta!

| RoCkKiD a răspuns (pentru SMH):

Tocmai i-ai sugerat unui copil sa nu manance 16 ore pe zi. Probabil in revistele de unde ai aflat de infometarea intermitenta erau expuse o serie de beneficii dar treaba aia nu merge la copii.

| SMH a răspuns (pentru RoCkKiD):

Youtube.com/watch?v=5qW1ijaCllE

| RoCkKiD a răspuns (pentru SMH):

1. Tipul ala nu e nici macar doctor, un prim avertisment pentru cineva care are "Dr" in numele canalului de YT. Asta ar trebui sa iti dea de gandit.

2. Ai o gramada de reviewuri online cu oameni trasi in piept de tipul asta.

3. Sper ca nu iti iei toate informatiile de pe Youtube, e nociv mai ales daca ai de gand sa aplici chestiile alea pe proprii copii.

4. Pana si tipul asta, in care nu prea putem avea pe multa incredere, zice (in clipul tau) ca treaba asta ar fi recomandata daca respectivul copil e supraponderal..baiatul asta a specificat ca vrea doar sa scape de cateva Kg si nu e gras.

| SMH a răspuns (pentru RoCkKiD):

1. E chiropractician.
2. Pe alte topicuri. Toti nutritionistii online se contrazic intre ei. Fiecare vine cu dieta lui.
3. M-am uitat in mai multe surse, am dat. videoul pentru ca e mai usor de urmarit.
4. Fals. Uita-te la tot videoul. Este si pentru copii normali.

Du-te si vorbeste cu un doctor. Apoi raspunde-mi. Intreaba daca o saptamana de Intermittent fasting le face rau copiilor.

12 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Nu ai cum sa slabesti prea mult intr-o saptamana si nici nu ar trebui sa faci asta. Din poza ta si din faptul ca ne-ai zis ca pleci intr-o excursie putem deduce ca esti destul de mititel si in perioada de crestere.

Prostia aia cu intermitent fasting o avea beneficii pentru oamenii adulti dar la un copil de varsta ta va face mai mult rau decat bine si nici nu vei pierde prea tare din greutate.

Nu mai asculta pareri de pe internet.

| siriusblack98 a răspuns:

Aplica metoda lui Nornegru si SMH si dupa ce revii la vechiul stil de a manca o sa te ingrasi de 2 ori cel putin mai repde.Plus ca intr-o saptamana o sa slabesti atat de putin incat nici nu se va cunoaste.Si iti zic chestia asta fara sa luam in calcul o posibila gastrita, ameteli, dureri de cap si altele care ar putea sa apara in urma inlocuirii mancarii cu apa.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Baga cat mai multe ture de teren. Fugi fugi si iar fugi si ai sa vezi rezultate.

| qieiqpalz a răspuns:

E o prostie ce a zis tipul ala cu funda daca faci ca el te vei ingrasa inapoi eu am slabit 10 kg in 2 luni poate nu pare mult dar macar la mine nu se va pune inapoi si cu adaos dupa ce mananc intr-o zi chipsuri sau pizza, in primul rand trebuie sa mai scazi putin din chestiile care ingraja si sa faci sport trebuie sa ai si o ambitie de otel ambitia mea era ca eram indragostit ai cand am vazut ca tipa pe care o plac nu se uita la grasi si rahat de genu am avut o ambtitie de otel eu iti recomand sa iti descarci aplicatia transfomarea corpului in 30 zile cu o poza cu abdomen e foarte utila!

| qieiqpalz a răspuns:

Bafta boss

| NorNegru a răspuns:

Salut! Bea multă apă zilnic, chiar dacă nu îți e sete, astfel vei curăța intestinele și va dispărea senzația de balonare și, implicit, câteva sute de grame până la câteva kilograme.

| Antonio_Antonio_1981_g4KB explică (pentru NorNegru):

Multumesc frate o sa folosesc amandoua sfaturi si al tau si al lui SMH
V-as da funda la amandoi daca as putea dar n-am cum! :*

| Cosmin86 a răspuns (pentru Antonio_Antonio_1981_g4KB):

Oricum dai degeaba, ca intr-o saptamana o sa fie atat de putin incat nu o sa se vada cu ochiul liber happy