| Hassel a întrebat:

Salut:d
As vrea sa joc paintball, dar nu cunosc un amanunt:daca o bila cu vopsea ma loveste in cap si ma murdareste pe par, vopseaua se duce daca pur si simplu ma spal cu sampon? Mentionez ca am parul destul de lung si ca nu vreau sa ma tund 0 daca ma murdaresc pe par cu vopsea de paintballstraight face

Răspuns Câştigător
| truelover a răspuns:

Poti sa mergi sa joci paintball linistit, in primul rand o organizatie de paintball care se respecta, iti va da echipament( salopeta, casca etc.) riscul ca tu sa fii lovit in cap este mic, nu cred ca o sa mergi sa joci paintball cu baieti din armata instruiti sa traga binelaughing sau poate ai vreun prieten obsedat de Couter Strike si iti v-a da un headshot, oricum daca te v-a lovi in cap sansa de ati pata parul cu vopsea exista doar daca tipul te-a nimerit de la spate. Nici o problema deoarece vopseaua care este folosita la acele bile de paintball este vopsea alimentara care nu e deloc periculoasa, totusi te sfatuiesc sa n-o gusti, vopseaua trece la o simpla clatire cu apa: Sper ca ti-am fost de folos, bafta la headshoturi si have fun!

2 răspunsuri:
| filipm2001 a răspuns:

Vopseaua se duce din par, nu ramane. Nu e vopsea acrilica, e ceva ecologic care sa nu faca reactie chimica cu pielea si sa se spele usor.
winking

| Hassel explică:

Pe 17 iunie merg la paintballhappyAlex, daca ai avut dreptate, pe 18 iti dau fundabig grinpace.