Rolul alergatului e de a arde caloriile consumate, deci o mica pauza nu strica. Dar iti recomand sa nu te stresezi prea tare cu infatisarea ta deoarece arati foarte bine asa cum esti.
Poti face pauze, de fiecare data cand simti ca e nevoie, daca te fortezi prea tare, nu o sa mai ai forta dupa aceea si o sa ai o febra mulsculara. Incearca sa faci o alergare usoara, aia ajuta mai mult decat sa alergi repede si sa te fortezi, si dupa 10 minute sa nu mai poti nici sa respiri. Bafta!
Buna, poti incepe prin a-ti incalzi picioarele prin mers rapid 1 minut, dupa aceea alearga 10 minute neintrerupt, dupa aceste 10 minute de alergate mergi 4 minute pentru relaxarea picioarelor, dupa aceea alearga iar 10 minute si la sfarsit termini antrenamentul prin mers de relaxare si scuturare de picioare 5 minute. In total ai 30 minute. Succes
De unde stii tu cum arata? Poate alearga pentru sanatate nu pentru infatisare
Faci cate pauze ai nevoie. alergand des vei capata din ce in ce mai multa rezistenta si nu vei mai avea nevoie de multe pauze
Presupunand ca poza de profil este a ei, pur si simplu mi-am dat cu parerea. Cat despre sanatate, am vazut o postare anterioara, tot de la ea, in care mentiona ca tine dieta, deci m-am gandit ca doreste sa slabeasca. Cum in poza arata ca ar avea o greutate potrivita, i-am propus, prin aprecierea facuta, sa nu isi piarda timpul cu alergatul deoarece nu este nevoie si s-ar putea concentra pe alte activitati. Desigur, poate o face doar pentru sanatate, nu neg acest fapt
În general la orice antrenament se iau pauze la diferite intervale, pauzele sun de obicei de 10 secunde și de 2 minute, dar acestea sunt standard tu le poți stabili în funcție de starea de sănătate