| radu383838 a întrebat:

Salut, dacă fac calisthenisc (sală cu greutatea corpului) și pun ceva mușchii pe mine, o sa ma îngreuneze la bataie? Adică mușchii o sa ma facă mai lent sau ceva de genul?

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"dacă...pun ceva mușchii pe mine, o sa ma îngreuneze la bataie? "

dacă ajungi ca ăsta, clar că DA

https://static.dw.com/image/59757286_605.webp

dar o să impresionezi la duș

| Kufu95 a răspuns:

Faci sport de contact?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Kufu95):

Din intrebarea lui iti poti da seama imediat ca nu face nici un fel de sport.

| siriusblack98 a răspuns:

" și pun ceva mușchii pe mine " Pune ceva gramatica pe tine mai bine. Cu cine te bati tu? Cu limba romana?

| gabicoo a răspuns:

Mai bine fă KFC și lasă bătaia că te faci de râs.

| Kufu95 a răspuns (pentru siriusblack98):

Atunci, despre ce bătaie vorbește?

| Aristotel107 a răspuns:

Salut, nu. Calisthenics se bazeaza pe toti muschii corpului aproape, vei deveni chiar intr-o forma si mai buna pentru a lupta. Nu prea ai cum sa devii lent facand calisthenics, e cam imposibil. Depinde ce suplimente iei sau daca bagi steroizi, daca bagi steroizi pana te umfli poate da, dar atunci nu prea mai poti performa calisthenics atat de bine.
Pe scurt : Nu, calisthenica te ajuta sa fii intr-o forma mai buna, e chiar recomandat

| siriusblack98 a răspuns (pentru Kufu95):

O fi vreun pustan care se crede mare smardoi si face " trante " cu colegii de scoala prin pauza iar pe aia o numeste bataie.

| radu383838 explică (pentru siriusblack98):

În primul rand de unde știi tu asta, și da, fac mma de vreo 3 săptămânii, sunt la început și vreau sa știu niște lucruri

| Kiran a răspuns:

Evident ca da, vei pierde din agilitate, insa forta loviturii va creste

| radu383838 explică (pentru siriusblack98):

Care greseala?

| Kufu95 a răspuns (pentru radu383838):

De asta am zis, să întreb mai bine înainte de a trage concluzii pripite. Nu cred că te va încurca cu nimic.