4-5 mese, nu "mase". Tu acum ai 3 mese (mic-dejun, pranz si cina), well, trebuie sa mai bagi inca una sau doua, muschii trebuiesc hraniti.
Serie = numar de repetari consecutive, ex. faci 10 repetari cu extensorul apoi faci pauza, asta inseamna serie.
Intra pe culturism.ro si vezi la sectiunea "antrenament", ai acolo o gramada de informatii. A face muschi e ceva mult mai complex decat "exercitii"
Foarte bine, dar cat e grasime si cat e muschi? se vede vena de pe biceps perfect si cand nu e incordat? sau se vede doar la antrenament?
? O intrebare esti fata? Si vrei sa iei 4-5 kg de muschi? Serios? Esti prima pe care o aud, nu am nimic impotriva dar as vrea sa te fac sa intelegi rostul spuselor tale, astept o lamurire?!
Pai ia vezi din poza de la profil aduc a fata? Nu vreau sa am cine stie ce musculatura, vreau doar sa ma mai ingras, si da vreau sa ma mai ingras 4-5 kg atat, mai mult nu am nevoie. Altceva?
Salut cosmin86. dacă fac în fiecare seară după munca câte o jumătate de ora exercitii cu gantere intens, trebuie sa fac și pauza intre zile? (Adică nu chiar în fiecare seara )
Ce intelegi prin "intens"? Intens inseamna greutati MARI ( care sa nu-ti permita peste 8 repterai -> daca POTI peste 8 repetair, maresti greutatea ) si pauze scurte intre serii.
Intens NU inseamna volum ( gen 1 ora sau 2 de antrenament ).
Tin sa te anunt ca in prima luna am pus 1, 5 cm...a doua luna doar 0, 5 cm...
Neajutorat întreabă: